Angelina Jolie

28

Angelina Jolie

jesi li procitala sta sam rekao!!!

Kad bi gledali samo teloo!!!! ocigledno sam trebao napisati fontom 100 da bi razumela.. a ako mislis da ni telo od 'Xtine' ne moze da se poredi.. sta da ti kazem... pitaj decka, ili nekog muskarca pa ces da vidis Razz

takodje i Andriana Lima... nju sam zaboravio...

mycity.rs/must-login.png

Moze a i ne mora biti Andja Very Happy ...

ko zna koliko postoji slicnih zena na svetu.. Bebee Dol ali nije iskljucivo Smile

jeste Angelina to je slika stara 3-4 godine bas su prepoznatljive tetovaze

Pricajete vi o Andjelini sta god hocete, ali ona je meni jos uvek najlepsa zena Holivuda.Sto rece neko lepsa je i od boginja.

pandora ::https://www.mycity.rs/must-login.png

ovako je mnogo bolje....

Andjelina Džoli najlepša na svetu
Petak, 28. april 2006. 15:11

Američka glumica Andjelina Džoli najlepša je na svetu - barem sudeći po listi "100 najlepših ljudi" magazina "People".

To je četvrti put da se glumica nalazi na listi časopisa, ali je prvi put na naslovnoj strani godišnjeg izdanja časopisa.

"Najlepša je kada je u prirodnom elementu, bez šminke. Tada vidite Andjelinu andjela", rekao je magazinu muzičar Vajklef Žan, koji je sa glumicom radio na dobrotvornom projektu na Haitiju.

"People" nije zaboravio glumičinog ljubavnika Breda Pita, kao ni njeno dvoje dece - časopis ih je proglasio "najlepšom porodicom na svetu".

Ipak, svet će, po svemu sudeći, morati da pričeka još nekoliko sedmica na dolazak na svet novog člana glumačke porodice - Andjelina Džoli izjavila je televiziji En-Bi-Si (NBC) da je u osmom mesecu trudnoće.

U intervjuu, glumica je kazala i da zna pol deteta, ali da ne želi da ga otkrije, piše na sajtu američke televizije. Intervju je snimljen u Namibiji, gde glumica očekuje porodjaj.

Na listi najlepših su i Hale Beri, Džulija Roberts, Džordž Kluni, Skarlet Johanson, Kirsti Ali i Rajan Sikrest.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/story.php?vest=15294

Angie i Brad su dobili ćerkicu njeno ime je SHILOH NOUVEL JOLIE-PITT

Cestitam Angie na cerkici, sad moze da sutne Breda i da se posveti meni Very Happy. Ko to naprica da Angie moze da ima manje usne ili usta, pa to jedna od stvari koje je cine tako sexepilnom, ja kao musko nemam ni jednu jedinu zamerku na njen izgled, savrsen primerak zenskog bica, a ove druge sto spominjete...daj te ribicice trose kesha i kesha na lepotu i na vezbice, mislite da ona ima vremena za krpice i salone, zena putuje u zabiti i zabiti sa bolestinama i pitaj boga cime,ali naravno u Kambodzi ide na fitnes za oblikovanje tela i razne salone za kreme i kremice...ma daj...ostale ribe bez sminke kao grupa kvazimoda........ANGIE RULES Very Happy

P.S. Da sam zensko mislim da bih bio gey Very Happy, kartu za Afriku i ..."Angie do me now, do me now i do alow" "D

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 470 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 1 sakriven i 465 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: milenko crazy north, Sančo, t84dar, vladaa012