Angelina Jolie

30

Angelina Jolie

Jbt, ne mogu da verujem o cemu vi pricate..
Koga jos boli k***c za sliku Angelininog i Bradovog deteta?
Gde ide ovaj svet, milioni za sliku deteta?
Ne, ne, ovo se ne desava..

@ssboba
Sta ima lose u tome kad pare idu u dobrovorne svrhe.

Šajlo Nuvel u Muzeju Madam Tiso

Njujorški Muzej Madam Tiso (Madame Tussaud’s) napravio je omaž najpopularnijoj porodici u Holivudu postavljanjem voštane figure bebe Šajlo (Shiloh), uz skulpture njenih roditelja Anđeline Žoli (Angelina Jolie) i Breda Pita (Brad Pitt).

Voštana bebica nalazi se ispred figura čuvenog para, a obučena je u benkicu koju je prava Šajlo nosila na njenim prvim fotografijama objavljenim u javnosti.

Uprava Madam Tiso muzeja pronašla je i odgovarajuću prateću muziku za ovu porodičnu scenu, u pitanju je kompilacija sa afričkim uspavankama.

Posetioci muzeja mogu se fotografisati ispred ove tri voštane figure, a po 1 dolar nadoknade za svaku fotografiju biće uplaćen u Dečji fond UNICEF-a.

Anđelina Žoli poznata je po svom humanitarnom radu, a proglašena je i za Ambasadora dobre volje pri Ujedinjenim nacijama.

Šajlo Nuvel Žoli – Pit (Shiloh Nouvel Jolie - Pitt), rođena je 27. maja u Namibiji, i prva je beba kojoj je ukazana ta čast da bude prikazana u vosku.

izvor http://www.b92.net/kultura/index.php?view=2&did=19032

Angie je fenomenalna:)Savrsen primerak ljudskog bica-a sto se usta tice,ona je bas zbog njih ONO STO JESTE,i to je na njoj originalno(misli samo na fiz.izgled sada),neki mozda ne vole ''naputjena'' usta,ali to je opet stvar licnog izbora.
Ima 12 ili 13 tattoo-a...SmileE,to je vec zanimljivo...Veeeoooomaaa hrabro,definitivno..

Zna li neko sta se desava sa Andjom i Brad-om Question

Nigde nisam mogao da navatam i procitam Very Happy

šta je mrkavac ?
znaš fino da sam posle Brad-a ja na redu ti si tek poslije mene!

stefke_W_ mnogo sanjas bre Smile nije u redu covece Very Happy suoci se sa istinom Razz

Pa ja mislim da trenutno i Andja i Bred snimaju neke filmove a po ljubavnom pitanju ja mislim da kod njih trenutno nema nista novo

trenutno su negde u indiji, snimaju film, mislim da ona snima, slikali su ih u nekom indijskom "taxiju". bila je to neka jurnjava.

Blago njima kad mogu da se teraju na bes koliko hoce.Ajde ubacite jos neku Andjinu sliku odavno nisam video ni jednu njenu novu sliku.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1127 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 7 sakrivenih i 1090 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: airsuba, Apok, bojank, bufanje, darkojbn, Duh sa sekirom, dushan, hatman, hologram, HrcAk47, Kaplar2, Karla, LUDI, Marko Marković, mercedesamg, MilosKop, milutin134, minmatar34957, nenad81, ozzy, raptorsi, ruger357, Shinobi, Srle993, stegonosa, uruk, Valter071, Vatreni Zmaj, xaver, |_MeD_|