Angelina Jolie

37

Angelina Jolie

Black Orchid ::@ redgirl85
samo usput: glavnu ulogu u Neprilagodjenoj ipak igra Winona Ryder Wink a mozhe nekom da se dopadne i samo ime, fraza... a mozhe i film u kome igra odredjeni glumac koga taj neko inache ne gotivi... i tako Wink poenta - kakve to veze ima? Mr. Green
btw, Angelinu ne mora niko da voli, zaboga smešak ko da je to "pod obavezno" Confused
a svi smo mi manje ili vishe neprilagodjeni Mr. Green

Ni sama ne bih bolje ovo rekla. Wink
A, inače, film Neprilagođena nisam ni jednom odgledala ceo (sve nešto na po minut, dva). smešak

Thanks na objasnjenju.
I to sto kazes black orchid, svi smo mi neprilagodjeni!!!









As just reported, here is the exclusive Hello! magazine cover of new mom Angelina Jolie and Pax Thien Jolie. This issue will provide an “intimate glimpse of Angelina as she arrived in Vietnam to pick up her new adopted son Pax Thien last week.”

Here are some highlights from Angelina’s intimate interview with Hello!:

* On her son’s kindness: “He is a very serious, very sweet little boy.”
* On Pax coping with his new life “You can imagine what courage it takes to be in all new surroundings with new people and a new language. He is very strong.”
* On being a devoted mom: “I will stay at home to help Pax adjust to his new life. I have four children and caring for them is the most important thing for me at the moment. I am very proud and happy to be their mother.”
* On strengthening bonds with Pax: “We are slowly beginning to build his trust.”

And according to a Hello! press release, there will be “breathtaking spread features [of] young Pax playing and napping with his new siblings.” We can look forward to a great photo spread of Angelina, Pax, Maddox, and Zahara.

Hello! reports that once they fly back to L.A., Pax will meet his youngest sister, Shiloh, and dad Brad Pitt.
(justjared.com)

Dopuna: 21 Mar 2007 20:45










So cute!!!

Ako ste gledali film NE prilagodjena videli ste N=njeno "obnzeno telo"LUDILO

Mislim da to nije bilo u filmu "Neprilagodjena", vec u filmu GIA!!!

original sin, taking lives... mojave moon... Bebee Dol :yawn:

Ako ste gledali novi South Park ( 11s, e3) saznali ste da je stvarno neprilagodjena Smile ... Samo sam se pitao kada ce je South Park dokaciti .

Hehehe , usvaja dete iz Kambodze i hvali se kako ce ga na primeru Crvenih Kmera i Pol Pota uciti kako je Amerika sramotna zemlja jer nije nista ucinila da to spreci . Pljuje drzavu u kojoj je najvise stekla jer je ta zemlja sledila svoje interese , a ne interese Kambodze ... pa kada su rasturili Dzordza Klunija i ostale liberalne slavne licnosti zbog mnogo sitnijih stvari tek ona ne moze ona de se izvuce bez prozivke .

Necu da kvarim zabavu onima koji nisu gledali pa od mene necete saznati sta tacno radi Anjelina u South Parku . Samo cu reci da je ono kada Kluni uziva u mirisu svog prdeza i ono kada kazu da je Nikolas Kejdz mongoloid mozda cak i blago u odnosu na Anjelininu novu ulogu u ekosistemu nase planete ...

meni je Angelina bas bas gotivna, ima prelepo lice....svidja mi se i dijabolican karakter, taman su ona i brad pitt par...
ali...toliko je smrsala u poslednje vreme da se to granici sa...ruznim, kad moram da kazem - videh neke slike po novinama
nadam se da ce doci sebi Smile

Za Dzoni Boy-a: Tu je i film Foxfire, mislim da je cak i prvi u kome se obnazila!!!
Za Artisana: Ipak je to samo crtac!!!
Za Ljubicastu: Angelini je 27. feb. umrla majka i mislim da je to jedan od razloga zasto je smrsala, ali nadam se da ce se oporaviti!!
A evo i novih vesti:

Direct Change, an organization that builds grassroots financial support for community based African projects, announced today it has received a $100,000 donation form Angelina Jolie and Brad Pitt's Jolie-Pitt Foundation to support the final construction and ongoing operations for the first modern medical facility in Duk County, Sudan. The Duk Lost Boys Clinic, scheduled to open later this spring serving more than 150,000 people, is the dream and brainchild of John Dau, the Director of Direct Change's Sudan Project and one of the "Lost Boys of Sudan" featured in the film God Grew Tired of Us. The Clinic is located in the war-torn village he fled during an attack from the northern Khartoum regime.

"Words can not express my gratitude and gratitude of the people of Duk County Sudan," said John Dau. "Angelina Jolie and Brad Pitt demonstrate the American spirit of generosity. Hopefully, their donation will inspire others to join with us to rebuild southern Sudan," Dau added.

Inspired by the film and John Dau's memoir with the same title, over 100 volunteer fundraisers have created their own campaigns which have raised more than $340,000 for the construction and initial operating costs for the Clinic. In addition, volunteers from the American Care for Sudan Foundation in Syracuse, New York, have been traveling to Sudan to assist with construction. Other student organizations, online activists and individuals concerned about Sudan have held dozens of fundraising events around the country. Fundraising continues to support the Clinic's operations to ensure it can provide the necessary health services including immunization and disease treatment for those most in need.

The Duk Lost Boys Clinic is one of over a dozen grassroots African projects that are supported by volunteer fundraisers at directchange.org. Founded in 2006, Direct Change provides online fundraising tools to supporters and screens grassroots African projects that are effective and efficient in helping children in Africa. John Dau, recently named an Emerging Explorer by the National Geographic Society, oversees Direct Change's work in Sudan and its public education campaign in the United States.

Angelina Jolie and Brad Pitt, an Executive Producer of Christopher Quinn's film God Grew Tired of Us, learned of John's effort to build the Duk Lost Boys Clinic at the Hollywood premiere of the film in January. The film, a National Geographic Production, is distributed by Newmarket Films and is showing in theaters around the country. For more information, please visit directchange.org.

Source: Direct Change





Dopuna: 25 Mar 2007 20:30

Pax na bazenu!





Dopuna: 26 Mar 2007 18:58


Slatkis

Dopuna: 29 Mar 2007 20:06

Svadba Breda i Andjeline na Uskrs


Iako se nebrojeno puta do sada pisalo o njihovom skorom venčanju, glumci Bred Pit i Andjelina Džoli izgleda da su rešili da uskoro stvarno kažu sudbonosno "da", tvrdi "FemaleFirst".

Najpoznatiji par na svetu navodno planira da se venča za Uskrs i to na Karibima.

Bred je tamo kupio zemljište, a upućeni tvrde da su ih Karibi toliko oduševili tokom jedne od poseta, da su odlučili da se tamo i venčaju.

Venčanje će biti skromno i u krugu najuže porodice i prijatelja.

Pit je bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston i razveo se 2005. godine, kada je na snimanju filma „Gospodin i gospodja Smit“ upoznao Andjelinu.

Džolijeva iza sebe ima dva propala braka, jedan sa Džonijem Li Milerom a drugi sa Bilijem Bob Torntonom.

(MONDO)

Dopuna: 03 Apr 2007 3:42

Andjelina usvaja i devojčicu iz Čada

Andjelina Džoli zaista se drži svoje izjave da planira da usvaja decu iz svih krajeva sveta. Iako je pre nepunih mesec dana usvojila malog Vijetnamca Paksa Tiena, u narednih mesec dana u porodicu Džoli Bred trebala bi da stigne i devojčica iz Čada.

Prema pisanju lista "Female First" radi se o jednogodišnjoj tamnoputoj devojčici iz Čada koja je Andju osvojila prilikom njene prošlogodišnje posete gradiću Our Kasoni.

"Zahara je u nezgodnoj situaciji jer je jedina crnkinja u našoj porodici i ne želimo da se oseća drukčije u negativnom smislu. Bred i ja želimo sa devojčicom sa Čada da samo uravnotežimo porodicu", izjavila je Andjelina.

Iako je prošle sedmice majka malog Vijetnamca Paksa, rekla da će tražiti da joj se dete vrati, koje je do usvajanja bilo u domu za nezbrinutu decu, ipak je odustala od te namere.

"Nisam sposobna da se brinem za dete i drago mi je što je pred njim ipak bolja budućnost. Sanjam o danu kad će se vratiti i nazvati me majkom, ali znam da je to ipak nemoguće", rekla dvadesetdevetogodišnja Pam Tu Dang, koja je i heroinski zavisnik.

(MONDO)





















ove poslednje fotografije su extra!!!

Thanks, ja ih obozavam. Brad i Angelina su na njima taaaako hooooot!!!
Evo i fotkice malog Paxa! Medenjak!



Dopuna: 13 Apr 2007 19:09

Bred Pit kao starac, ćerka ga nije prepoznala


Holivudski lepotan Bred Pit u novom filmu "The Curious Case of Benjamin Button" glumiće ćelavog i slabašnog dekicu!

Brad u filmu glumi starca koji se rodi sa osamdeset godina i "stari" unazad, odnosno podmladjuje se.

Za potrebe filma na njegovo lice stavljeno je nekoliko slojeva šminke pa ga desetomesečna Šilo, koja se takodje pojavljuje u filmu nije ni prepoznala.

Iako je ovo prvo pojavljivanje male Šilo u filmu, ona se odlično snašla, a jedan od kamermana je izjavio da je zabavljala celu filmsku ekipu tokom snimanja.

"Šilo nije trebalo da 'glumi' u ovom filmu, ali devojčica koja je bila odabrana za ovu ulogu neprestano je plakala pa smo bili primorani da uzmemo drugo dete. Šilo je spasila celu situaciju. Baš kao i njena majka Andjelina Džoli, Šilo je bez problema odradila sve scene u kojima se pojavljuje", prenose američki tabloidi izjavu neimenovanog kamermana.

Slavna majka malene devojčice debitantski nastup na velikom platnu imala je 1982. godine u filmu "Looking to get out", u kojem je glumila sa ocem Džonom Vojtom. Nekoliko godina kasnije Andjelina postaje jedna od najtraženijih glumica, što je i danas, pa svetske filmadžije i maloj Šilo predvidjaju svetlu budućnost u sedmoj umetnosti.





(MONDO)

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1077 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 7 sakrivenih i 1025 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 5.56, aleksmajstor, Apok, bojanM84, Boris90, cavatina, ccoogg123, Centauro, Dannyboy, Dimitrise93, Dorcolac, FileFinder, FOX, Georgius, gomago, hooraay, jackreacher011011, Karla, Kubovac, kunktator, maiden6657, Marko Marković, mercedesamg, MiG-29M2, mnn2, mocnijogurt, nebojsag, pacika, prle122, royst33, saputnik plavetnila, sasa87, sevenino, Singidunumac, Sirius, SR-3m, Srle993, stalja, Stoilkovic, vathra, vladulns, x9, yufighter, Zimbabwe, šumar bk2