Angelina Jolie

46

Angelina Jolie

i nije neka riba,sva je gadna i mrsava,ma fujjj!!!


sve visi odeca na njoj...

Nove fotografije prelepe Angy iz magazina "Vaniti Fair"



Dopuna: 02 Jun 2008 20:47



Dopuna: 27 Jun 2008 6:18



Pomoć deci od Breda i Anđeline


Najpoznatiji holivudski par poklonio je milion dolara za obrazovanje dece pogođene ratom u Iraku.

"Fondacija Džoli-Pit donirala je taj iznos za 8.000 dece u Iraku i SAD, koje je konflikt na Bliskom istoku pogodio", saopšteno je iz organizacije "Partnerstvo za obrazovanje dece konflikta".

Anđelina i Bred pomogli su tako četiri organizacije koje pomažu deci koja su ostala bez roditelja, kuća i mogućnosti da se školuju. Mnoga od te dece u obe zemlje suočila su se sa ranjavanjem ili smrću jednog od roditelja.

Holivudski par poznat je po humanitarnim aktivnostima. Prošle godine, donirali su 300.000 dolara za pomoć Darfuru.Anđelina i Bred, koji će u avgustu dobiti blizance, već imaju četvoro dece, od kojih je troje usvojeno.

Oskarovka je i ambasador UNHCR-a.

(MONDO)

Dopuna: 30 Jun 2008 21:24

Nove fotkice iz magazina i iz Francuske 26. jun!



Dopuna: 04 Jul 2008 2:19

Andjelina je od 1. jula u bolnici u Nici, Francuska, gde ocekuje u narednim danima rodjenje blizanaca! Fotke Breda i dece! 2. jul



Dopuna: 05 Jul 2008 20:58



Anđelina će roditi francuske državljane


Najočekivanije holivudske bebe mogu biti državljani Francuske, saopštio je gradonačelnik Nice, grada u kojem će se Anđelina Džoli poroditi.

"Ukoliko budu želeli, mogu imati francusko državljanstvo. Za koju god se nacionalnost budu opredelili, uvek će biti počasni građani Nice", rekao je gradonačelnik Kristijan Estrozi.

Oskarovka i njen partner Bred Pit zakupili su imanje u Provansi, a Anđelina je trenutno u bolnici u Nici, gde čeka rođenje blizanaca u narednim nedeljama.

Glumica je želela da se porodi u Francuskoj, kako bi odala počast svojoj majci, francuskoj glumici Maršelini Bertran, koja je prošle godine preminula.

Anđelina i Bred imaju ćerku Šajlo, kao i još troje usvojene dece - Medoksa, Zaharu i Paks Tijena.

(MONDO)

Dopuna: 11 Jul 2008 18:45



Anđelinini blizanci "stižu" u utorak!


Glumica Anđelina Džoli koja se nalazi u bolnici od 29. juna, porodiće se u utorak 15. jula, prenose američki mediji.

Holivudska glumica koja sa Bredom Pitom ima troje usvojene dece i biološku ćerku Šiloh, navodno će se poroditi carskim rezom koji je zakazan za narednu nedelju.

"Počela je polako da 'ludi'", rekao je neimenovani izvor jednom američkom tabloidu. "Strašno je nervozna i teško podnosi ove poslednje dane. Počela je da misli da osoblje u bolnici ne vodi dovoljno računa o svemu što joj se događa".

Porođaj u utorak ili ne "male mesije", kako ih je svetska štampa već prozvala, i pre rođenja su postali pozanti - već su počasni građani Nice, a za njihove prve fotografije očekuje se da će poznati par dobiti deset miliona dolara koje će potom pokloniti u dobrotvorne svrhe.

(MONDO)

Dopuna: 13 Jul 2008 9:32

Pariz (12 jul.)

Doktor: Angelina Dzoli je rodila blizance


Doktor Andjeline Dzoli je rekao za AP da se glumica porodila i dobila decaka i devojcicu!
Dr. Michel Sussmann kaze da su bebe i majka veoma dobro!
Sussmann je potvrdio pisanja u lokalnim Nice Matin novinama da je Angelina rodila decaka koji se zove Knox Leon,
i devojcicu po imenu Vivienne Marcheline, carskim rezom u subotu uvece.
On je rekao za AP u nedelju ujutru da decak tezi oko 2kg i 280gr(5.03 pounds) a devojcica 2kg i 260gr(5 pounds)!


Sve cestitke porodicei Jolie-Pitt! I m so happy now! 3 decaka i 3 devojcice, samo neka su svi zdravo i dobro!

Ziveli Zagrljaj Very Happy Poljubac

Dopuna: 13 Jul 2008 17:55



Anđelina Džoli rodila dečaka i devojčicu


Američka glumica Anđelina Džoli rodila je dečaka i devojčicu, saopštio je glumičin lekar Mišel Sisman. "Majka i bebe se odlično osećaju, kao i tata Bred", dodao je Sisman.

Sisman je potvrdio izveštaj lokalnog lista "Nis maten" (Nice Matin) da je Anđelina Džoli u subotu uveče carskim rezom rodila dečaka Noksa Liona i devojčicu Vivijen Marčelin.

Blizanci Noks i Vivijen na svet su došli nešto pre 20 časova u bolnici Santa Maria.

Lekar koji je porodio holivudsku glumicu rekao je medijima da je carski rez bio zakazan za 15. jul ali da je pomeren unapred "iz medicinskih razloga".

"Jednostavno, želeli smo da bebe budu rođene u najboljim i najsigurnijim uslovima".

Prve fotografije mališana su već prodate jednom američkom časopisu za 11 miliona dolara, a sav novac od prodaje će biti poklonjen u dobrotvorne svrhe.

Lekar je rekao za AP da je dečak težak 2,28 kilograma, a devojičica 2,27 kilograma.

Glumica je primljena 29. juna u bolnicu Lanval u Nici. Glumica i Bred Pit (44), koji su počeli da se zabavljaju posle zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smit", već imaju dvogodišsnju biološku ćerku Šajlo (Shiloh), kao i troje usvojene dece - trogodišnju Zaharu iz Etiopije, četvorogodišnjeg Paksa iz Vijetnama i šestogodišnjeg Madoksa iz Kambodže.

(MONDO)

Dopuna: 15 Jul 2008 6:03



"Male mesije" počasni građani Nice


Samo dan nakon rođenja, blizanci poznatog glumačkog para Anđeline Džoli i Breda Pita, ili "male mesije" kako ih je prozvala američka štampa, postali su počasni građani Nice.

Gradonačelnik Nice Kristijan Estrosi, predstavio je javnosti krštenice poznate novorođenčadi Noksa Leona i Vivijane Marčelin ispred Lenvel bolnice.

Na krštenicama se vidi da je maleni Noks rođen u 6.27 u subotu popodne, a da je njegova sestra Vivijana rođena minut kasnije.

"Ovo je čast za Nicu i njene građane", rekao je Estrosi. "U ime svih nas, čestitam srećnim roditeljima, najpoznatijim ličnostima na planeti, što su odabrali baš Nicu za ovakav radostan događaj".

"Radosnom činu" ispred bolnice, prisustvovao je i lekar koji je porodio holivudsku glumicu i koji je podelio sa novinarima par detalja sa porođaja.

"Bred je bio izuzetno emotivan. Sve vreme je bio uz Anđelinu i zasmejavao je. Ona je dobila epiduralnu anesteziju i bila je svesna tokom cele procedure. Bili su mirni, srećni, a kada su blizanci došli na svet, Bred je presekao pupčane vrpce. Bio je odličan asistent", našalio se doktor Susman.

(MONDO)

Dopuna: 21 Jul 2008 18:45

Najnovije fotke Angy sa porodicom u Francuskoj! 21. jul! Inace otpustena je iz bolnice u subotu 19. jula!

aaaahahaha... ta ti je bila dobra

Licno mi se ne svidja njen izgled, previse je mrsava pa joj glava izgleda velika u odnosu na tijelo. A sto se face tice, usta izgledaju potpuno neprirodno (sto vjerovatno i jesu) a oci su po narodski receno buljave.

Jolie Pitt sa blizancima!!! Very Happy Very Happy Very Happy
















----------- [b]Dopuna: 11 Avg 2008 21:45


Shiloh je kao anđeo,a nimalo nečudi kada su joj i roditelji izgledom kao anđeli Smile Smile Smile

Dopuna: 11 Avg 2008 21:53

A evo i Angie kada je bila mlada Smile Smile Smile














HVALA svima koji su se potrudili da sa ostalima podele informacije o noj, a i slike... Stvarno extra Zagrljaj Zaljubljen

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 727 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 1 sakriven i 720 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, mean_machine, Milometer, nenad81, SlaKoj, voja64