Vrtovi

17

Vrtovi

Uh, što mi se sviđa ovaj edukativni sadržaj, natrix Zagrljaj , cvetni bonton i pravila, kao i predlozi za mini vrtove Shocked smešak sa ovim životinjicama.

Živih i domaćih, fala na pitanju, imamo dovoljno - kučića i mačaka najviše, a zabasa i poneka koza. Najozbiljnije, u mom naselju ima jedan deda što gaji koze i pušta ih na pašu. To je, da upotrebim tehnički termin, jedan od fenomena rurbanizma Mr. Green u gradskoj sredini. Naša naselja na gradskim periferijama pomalo liče na one latinoameričke, fale nam Indiosi doduše, ali zato ima Kineza i drugih manjina, što život čini zanimljivim i raznolikim.

Sviđa mi se i ideja o multipraktiku - skener + kosilica + ako može, prskalica za travu. Laughing

A moje komšije Beeogradžani postovali kućni red beeoogradski jbt. u hodniku, pa se nešto mislim da i ja proizvedem neki baštenski red i da im okačim, sa sve upozorenjem "ne bacajte mi pikavce u baštu i ne lomite mi bagrenje, jer sve ću da vas polomim" (ovo je, naravno, figurativno jer ne gajim bagrenje... za sad Cool ) Mr. Green



Prisustvujemo još jednom otvaranju, ovaj put njenog veličanstva gladiole pod vedrim nebom, kojem stremi i ova smaragdna tuja.

Idea @natriks,rodi se moja druga unuka ,ja snahi neodnesoh cveće ,valjda od sreće ni sama neznam štami bi.E od tada moja snaha ,mislim nije više kao štoje bilo ranije,razumeš?A gde si ti bila dosad sa ovim BONTONOM,hahaaaaaaaaaa

Dopuna: 30 Jun 2008 21:51

@gfactory htedoh da pošaljem sveže upecane štuke ,može da se peče na talandari(znam da znaš šta je to) al neide , pa neide definitivno odustajem.Šta da radim neće niko da mi pomogne .Izvinite ja sam samo jedna baka koja sve sama uči.

Dopuna: 30 Jun 2008 22:01

:beer:nemogu da vam pošaljem baš ni jednu pečenu ribu umesto cveta,neko reče dabi oojeo nešto sa roštilja[/img]

tetka_danuska , Smile
niko se naucen nije rodio.Evo brzopotezne skole za slanje slika,tj., par koraka:Tamo gde pises odgovor imas na dnu tog prozora 3 opcije za slanje,ako je samo jedna slika,ides na opciju prikaci sliku ili ako imas vise slika,onda ides na opciju prikaci slike.
Kad kliknes na bilo sta od ovde pomenutog,pojavi ti se prozor i u gornjem delu pise browse , kliknes na to i otvori ti se ceo komjuter.
Onda odatle nadjes folder gde se slika/slike nalaze i dupli klik na nju /njih i prikacices ih za slanje.Ostaje ti da u prozoru kliknes na posalji i sacekas malo,slika ce biti preuzeta.
Nadam se da ces sad razumeti,pa da vidimo te stukelje,jer ja nijednu ne uhvatih ove godine,ko u zemlju da su propale ili ja vise ne znam da pecam Shocked ,nesto jeste,djavo bi ga znao Evil or Very Mad LOL

@gfactory,hvala za iscrpno objašnjenje,a i@sorelag zahvaljujem na poslatoj poruci,moram priznati puna mije glava odmoriću pa sutra nastavljam,topao pozdrav uz ovu pretoplu noć,iako sam u šumi,u F.Gori mislim tu mije velika kuča,a i Dunav je blizu,okolina N.Sada
Neću odustati,i nadam se uspeću,zaboravih dva svica su se uvukla u cvet hibiskusa i predivno svetli hibiskus,noćas sam izlazila da ih vidim al oni osete opasnos i odma se povuku.Pa želim vam laku noć.

Savladaće naša tetka danuška i kačenje slika, polako. Evo, naučila je da insertuje smajlija u poruku Idea.
A otkad ja nisam videla svice. Kao deca, hvatali smo ih u kutije od šibica i koristili kao male svetiljke po noći.
"kad smo bili deca
poderanih kolena
i obraza umrljanih višnjama...
strahovi su bili samo
noći pune mašte
ratovi
gladi
odbegli ljubavnici
đavoli i vile pod krevetom se vole..."


@gfactory ovo je sada proba,ja tu nevidim sliku a viste svi divni i iznenadih se kad sam videla smajlija još kad bi mogla da se setim kako mi je to uspelo,valda zato što je u pitanju snaha,igraću se ja nema mi druge,pozdrav.
svici su maleni ,
svileni,kao šareni leptirići,
sićušni i tanani,čim im priđem
uplaše se i nestanu.

Dopuna: 01 Jul 2008 21:58

@sorelagbravo za mene uspela,probala i smajlija al ga nema ,i još jednu sliku,cvet,ćorak.

Dopuna: 01 Jul 2008 22:08

@sorelag napisala sm mali tekst a sada sam ponovo okačila sliku,nadam se da će biti uspešno probala sam i smjlija ali ga neće biti aizgleda islike ,čujemo se drugi put,vesela mi bila.

Dopuna: 01 Jul 2008 22:38


Ja navalila ,rešila da naučim a kako ću naučiti ako se nvežba,tako je učitelj rekao ,samo još ovaj put i nema me nekoliko,dana,još ću morati da brojim koliko sam reči napisala,a ako me smaknu jao meni,laku noć.

tetka_danuska,
svaka cast za napredak.Vidite da to i nije tako tesko,samo malo volje.... Smile Poslao sam vam PP, zadnji korak do smajlija Bebee Dol

Sorelaque(zvuci onako otmeno,francuski Smile )
Jos cemo ti i ja da napravimo malog hakera od tetka danuske xexe LOL

Very Happy

Bravo, tetka danuška! Very Happy Sila je sa vama! Wink
E, sad više nema opravdanja da ne vidimo vaše dvorište na lepoj Fruškoj Gori. Dobili smo još jednog reportera na blogu.




Moj kutak na terasi...
Zagrljaj Kao što se da primetiti medju cvećem ima raznih drangulija, koje sam donela sa sela, , a koje su mi se svidele pa ima i dečijih igračkica pobodenih u saksije ...školjki, kamenčića iz akvarijuma isl...a tu je i skejt koji sam vozila kao klinka e mislim da sam bila jedina devojčica u gradu tad koja je vozila skejt LOL
Ona asura na ogradi služi samo zbog toga da deca ne guraju glavu i bacaju igračke kroz terasu, jer imaju običaj, Mr. Green a ona druga roletna od trske na drugoj polovini terase gde se nalazi sto i stolice.. je više dekoracije radi nego da štiti od sunca.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1429 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 4 sakrivenih i 1374 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, bojankrstc, bojcistv, Brana01, ccoogg123, Dannyboy, darionis, Dimitrije Paunovic, Georgius, goxin, hooraay, ILGromovnik, Istman, JimmyNapoli, JOntra, Još malo pa deda, jukeboxer, kikisp, kolle.the.kid, Krvava Devetka, Kubovac, ljuba, Luka Blažević, MB120mm, Mercury, Metanoja, mgolub, mikrimaus, milenko crazy north, miodrag, Ne doznajem se u oružje, nuke92, Oscar, Rakenica, raketaš, raptorsi, Regrut Boskica, royst33, sasa87, shone34, Sirius, Srle993, styg, vathra, Vlada1389, vladas87, Webb, wizzardone, zdrebac, 79693