sta devojke vole?

12

sta devojke vole?

tehnicar ::Dobro,ajd sad postavi neko ozbiljno pitanje,pa da diskutujemo!!!Meni trenutno nista ne pada na pamet!!!Ne zelim da ti uredjujem blog, ja mogu samo dati svoje misljenje povodom ove teme (sto sam i uradio), a ti menjaj, edituj svoj blog kako (i ako) mislis da treba Wink.

mislim da tehnicar nije tu

jecaz ::mislim da tehnicar nije tuCudno, i ja mislim isto Razz. Mislim da mu nece promaci kad se sledeci dodje na forum.

Ok!Evo jenog ozbiljnog pitanja:"Sta uraditi kad ti se devojka za koju znas da te voli ne javlja nekoliko dana???"Jeco mozes li ti da odgovoris na ovo pitanje,posto mozda znas sta joj se mota po glavi???

a jesi li se javljao ti njoj za to vreme?koliko dugo ste zajedno i u koliko ozbiljnoj vezi?

Ova poruka nije bas za svacije oci!!

znas sta,u svakom slucaju je glupo sto se ona ne javlja..ne zelim da te obeshrabrim ali te veze na daljinu..jbg..u svakom slucaju bi trebalo da kaze cemu takvo ponasanje.moj savet ti je da se extra provedes na moru,a ako je veza sa njom prava neces ni moci da je prevaris.neka to bude pravi test.ne setis li je se ni jedanput u toku dana mozda treba da krenes dalje.s druge strane te letnje avanture se i ne broje,jel da Wink ?

kad smo kod avantura,zbog jedne takve sam vec naje*o Sad

cime se ti bavis i koliko imas god tehnicar?

Evo reci cu ti!!!Imam 18 godina i idem jos u srednju skolu!Masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje!!!Sta te jos interesuje?Mozda jesam verovatno dosta mladji od tebe,ali sad sam postavio konkretno pitanje koje je vrlo ozbiljno za razliku od pethodnih,pa me zanima sta ces da kazes iz prostog razloga sto si starija od mene i sto si zensko!!!

22 Avg 2007 16:25 Peca Zaključavanje topica Razlog: drugog resenja nema  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 650 korisnika na forumu :: 10 registrovanih, 0 sakrivenih i 640 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, bojank, cikadeda, DPera, dragoljub11987, gorantrojka, hyla, Krvava Devetka, Lord Nem, opt1