za ili protiv lezbejki

24

za ili protiv lezbejki

zna se sta je normalno a sta nije normalno i sta pravi decu a sta ne pravi,sta je bioloski dobro a sta je psihicka nastranost da se tako izrazim,verovatno ima bolji izraz.

E.L.I.T.E. ::pein ::van svih okvira prirode nekog bića.

Pre bi se reklo van okvira nametnutog mišljenja od strane većine Wink Baš bih voleo da čujem kako je to van okvira prirode da se neko rodi kao homoseksualac ili lezbijka - šta, fabrička greška? Razz


Haj ovako biću malo grub pa ću da prekršim pravila foruma jes ti druže đe video da se trpaju da mužjaka psa ili mačeke ili bilo koje druge životinje pa da ovaj drugi ostane u drugom stanju ili 2 kuje ili 2 krave. Što se tih ljudi kojie se rode kao muškarac/žena u telu muškarca/žene apsolutno podržavam operaciju promene pola danas je to dostupno ne baš svakom al je dostupno. Ne kažem da je dete koje odrasta u sredini gde ima 2 mame i 2 tate pa se ne zna ko je tu koga i ko je tu mama a ko tata ono ne mora da izraste u osobu sklonu homoseksualizmu naprotiv al je za mene to neprirodno. Ne kažem da takve ljude treba napadati ili tući al javno se eksponirati protiv toga jesam eto do godine u Beogradu najavljene 2 parade u jednoj će biti homoseksualci u drugoj transeksualci ako će mo da pravimo tako skrnavo društvo gde je to normalno oćeml da imamo paradu pedofila i nekrofila takođe čudime da je ovi stručnjaci širokih shvatanja na zapadu već nisu imali. A sa druge strane mi plaćamu i paradu "PONOSA" i Vojnu paradu pa sad ti biraj od te 2 koju bi radije da gledaš.
Znam klinca iz kraja kojem je brat homoseksualac čak je jedan radio dole u trgovini i niko ih nije niti maltretirao niti tukao niti su im bila uskraćena bilo kakva prava.

Mislim da je homoseksualizam ne prirodan i onda nije ni normlalan.

Priroda nas je stvorila inteligenten pa bi mi sad protiv tvorca al ne moš rođo nikako što priroda stvori to može i da uništi nije čovek jedini krivac za sve.

Unistavanje prirode je unistavanje i psihe.

analiticni strateg ::ne prirodan

Šta to znači ?

Daj neki primer.

primer ti je recimo,da kada krava i bik imaju seksualni odnos nastane tele koje je normalno i zdravo.

pein ::Priroda nas je stvorila inteligenten

Nije baš sve stvorila inteligentne, nažalost...

pein ::pa bi mi sad protiv tvorca al ne moš rođo nikako što priroda stvori to može i da uništi nije čovek jedini krivac za sve.

A ni za trenutak nisi pomislio da je to njihovo prirodno stanje i da ih je priroda takve stvorila? Da li možeš da prihvatiš spokojno činjenicu da ne gleda svaki čovek svet istim očima? Razumem zbog čega je homofobija toliko ukorenjena u našem narodu, ali do sada nisam naišao ni na jedan validan argument - svi vrte istu priču, oni su nenormalni, oni su nastrani, oni idu protiv "Božije volje"... Večito jedne te iste prazne priče. Lično poznajem jednu lezbijku i biseksualca i mogu ti reći da se oni ni po čemu ne razlikuju od nas sem po drugačijem pogledu na muškarce i žene Wink

Elem, homoseksualnost je prisutna i u životinjskom svetu (ako nisi znao).

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

Svet bi bio mnogo lepše mesto kada bi prestali da verujemo u bajke iz bronzanog doba i kada bi prihvatili da smo svi različiti Ziveli

Ok slažem se eto neku veče drugari malo pijani sreli trandžu u centru NS-a jedan htede da ga bije ovi drugi libu ih racq ma ko ga j**e nek ide svojim putem društvo se pomalo menja. A štose tiče životinjskog sujeta pa ženke Hijene poseduje i ženske i muške polne organe (doduše netako često) od kojih je samo ženski upotrebljiv dok drugi ima potpuno drugu svrhu, jer su ženke hijene mnogo veće od mužjaka. A dobro dešava se da i priroda nekad zakaže pa imamo takve pojave koje su obično osuđene na propast. Ja nisam protiv njih takav si kakav si iz te kože u drugu ne može al sam protiv javnih okupljanja iz prostog razloga štoim nikakva prava nisu uskraćena ni ljucka ni materijalna jer nikom od nas ne piše na čelu da je peder, lezbejka, transeksualac, pedofil itd pa da te neko ugnjetava samo što si drugačiji.

Mmmmm ja ne podrzavam homoseksualne odnose, ali ih ne osudjujem, osim u jednom delu. Ne volim na primer otvoreno ljubljenje i grljenje na ulici, u prevozu, pred drustvom ili sirom porodicom (slave rodjendani itd) ni kod heteroseksualnih parova, a kamo li homoseksualnih. Ok, volite se, ali ne mora to da se radi javno, da svi vide. Taj ponos, pa svako moze biti ponosan na sebe kakav god da je, sta je to sto su oni toliko posebno? To ne znaci da svi treba sve i svasta da radimo i gledamo svakodnevno. Mada seks je odavno prestao biti tabu, i tako da ovi nazovi 'normalni' rade sve i svasta, golotinja svuda.

A sto se tice zivotinjskog dela, da i kod njih se javlja, ali te jedinke budu secto odbacene iz zajednice, ukoliko eto ne dodje do toga da nadju nesto slicno, pritom takve jedinke ne zive dugo. Tretiraju ih kao i one koje se rode sa teskom telesnom manom. Hijene su druga prica, mislim na divlje zivotinje gde su striktno odvojeni polovi a zive u zajednicama.
*primecujete li slicnost u tom odbacivanju?*

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 926 korisnika na forumu :: 34 registrovanih, 5 sakrivenih i 887 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, Battlehammer, bojank, Denaya, doom83, DPera, dragoljub11987, dzoni19, Georgius, gorican, h8propaganda, HrcAk47, Karla, kikisp, Leonov, Levi, Lucije Kvint, lucko1, M1los, mercedesamg, milenko crazy north, MrNo, ObelixSRB, powSrb, Recce, ruma, S1Mk3, stegonosa, vaso1, Vlada1389, wolverined4, YU-UKI, YugoSlav, šumar bk2