L’Oreal Paris Cinemania od 29.10. - 5.11.2008.

L’Oreal Paris Cinemania od 29.10. - 5.11.2008.

offline
  • Pridružio: 18 Jun 2006
  • Poruke: 1514
  • Gde živiš: Singidunum

Cinemanija od 29.10. - 5.11.2008.

Ovogodišnja, šesnaesta po redu "L’Oreal Paris Cinemania" održaće se od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru u Beogradu i od 30. oktobra do 6. novembra u bioskopu “Arena” u Novom Sadu.


Kako je najavljeno na prvoj pres konferenciji povodom ove manifestacije, "Cinemaniju" svečano otvara premijera filma Ridlija Skota “Krug laži” sa Leonardom Di Kaprijom i Raselom Krovom u glavnim ulogama.

Kao poseban kuriozitet ovogodišnje revije filmova istaknuto je da će na zatvaranju biti prikazan novi film o tajnom agentu 007 pod nazivom "Zrno utehe", čak sedam dana pre severnoameričke premijere. U novom Bondu glavne uloge tumače Danijel Kreg, Olga Kurilenko i Džema Aterton.

Istaknuto je još da je na programu i dokumentarni film Martina Skorcezea "The Rolling Stones: Shine a Light" koji je ovaj poznati reditelj uradio u saradnji sa članovima benda "The Rolling Stones". Film će biti prikazan samo na "Cinemaniji" - 2. novembra u Beogradu, odnosno 3. novembra u Novom Sadu - i neće biti na redovnom bioskopskom repertoaru posle revije.

Organizatori "Cinemanije" najavili su da će publika moći da vidi oko 60 filmova, od čega će 17 biti premijere, a program odlikuje žanrovsko šarenilo.

Na programu će tako biti i najnoviji film sa Ričardom Girom i Dajan Lejn u glavnim ulogama - "Noći u Rodanteu", zatim komedija Vudija Alena, film "Ljubav u Barseloni", triler sa Robertom De Nirom i Alom Paćinom u naslovnim rolama "Pravično ubistvo", kao i "Seks klub" sa Hjuom Džekmenom i Juanom Mekgregorom.

Publiku očekuje i "Ananas ekspres", priča iz pera Seta Rogena, zatim jedan “ženski” naslov – film "Žene" sa glumačkom ekipom koju čine Meg Rajan, Eva Mendes, Džada Pinket Smit i drugi.

"Cinemanija" će predstaviti i filmove "Hellboy 2" reditelja Giljerma del Toroa i "Grad svetla", fantastičnu avanturu nastalu prema svetskom bestseleru.

U okviru glavnog programa po prvi put će se naći i ostvarenja koja su punila bioskopske sale ove godine filmovi "Mračni vitez", "Seks i grad" i "Indijana Džons".

Paralelno će se odvijati i reprizni program u maloj sali Sava centra u okviru koga će se prikazivati najveći hitovi koji su bili na bioskopskom repertoaru tokom ove godine.

Cena karte za filmove u glavnom programu (osim blokbastera iz 2008-) je 250 dinara, a za ostvarenja u repriznom programu 150 dinara. Prodaja karata i kompleta karata počinje iduće nedelje u Sava centru, Bilet servisu, bioskopu "Tuckwood"i u prodavnicama lanca "IPS".


Download programa ovogodisnje Cinemanie u .pdf formatu >> http://xs4.b92.net/download/l_oreal_cinemanija_program.pdf

Malo opsirnije o samom programu i filmovima >> http://media.nadlanu.com/cinemania2008/home.html


Izvor: http://www.vesti.rs/izvor/Cinemanija-od-29-10-5-11.html



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1069 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 6 sakrivenih i 1019 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ajo baba, Andrija357, bankulen, bojanM84, Boris BM, Denaya, Dimitrije Paunovic, FOX, Georgius, hatman, JOntra, Komentator, krkalon, kunktator, laganini123, Luka1998, Marko Marković, mercedesamg, milanovic, MilosKop, mnn2, mrav pesadinac, mrvica78, muaddib, naki011, nebojsag, nesa1962, novator, raptorsi, RJ, Sale.S, sasa87, sasakrajina, Singidunumac, SR-3m, Sumadija34, Trpe Grozni, vandrej, vathra, Vlad000, Webb, wizzardone, zziko, žeks62