Topli sendvici

2

Topli sendvici

offline
  • Pridružio: 24 Feb 2004
  • Poruke: 3013

@Gorane
kakva je to spravica za hot dog?Imas mozda link ka njoj?
Virsle se obare ne znam kakva spravica treba za to? Smile
Mozda mali brener za senf Smile



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 16 Avg 2004
  • Poruke: 463
  • Gde živiš: Beograd

pogledaj shopping.com ima masine za hotdog ili concessionstands.com
a imas i one najjednostavnije i jeftinije od ovih ...samo 3,6,9... velika eksera na kome se greju rolnice i sa jednim posudom koja radi virsle....
(to se stavi onda na stand i picis...)
@goran
ako imas nekog u americi moze u 2nd hand shop-u da ti kupi sigurno sjajno makinu za 50, 100 dolara...



offline
  • Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Poruke: 9977
  • Gde živiš: Singidunum

Vodolija ::@Gorane
kakva je to spravica za hot dog?Imas mozda link ka njoj?
Virsle se obare ne znam kakva spravica treba za to? Smile
Link za tebi famozni aparat http://www.surftilyoudrop.com/vault/hotdogmaker.htm
http://www.bigbang.si/shop/?M=i&SH=2&IT=4001608006568
A inače možeš da vidiš nešto slično u bilo kom gradu na svakom drugom trećem ćošku kako ljudi prodaju "Hot-Dog". Shocked

Da preciziram, "Hot Dog" možeš napraviti u kućnoj radinosti bez aparata ali nije ni blizu ukusan kao sa njim. To ti je kao kad ja kući kolko god se trudio ne mogu da napravim Pizzu istog kvaliteta kao Pizeria jer nemam specijalnu peć za to.

@Aleksandra
Meni bi bilo dovoljno i od dva eksera aparat. Smile
A nemam trenutno nikog ko bi mogao da mi ga donese preko bare, sad mi je baš dobra drugarica otišla tamo al ko zna kad će se ponovo vratiti. Sad

offline
  • Pridružio: 24 Feb 2004
  • Poruke: 3013

Pretpostavljala sam sta je, izmisljaju svasta, za svako jelo ce uskoro postojati masina,...za mene je to skupljanje gvozdjurije.
Hot Dog reeeeetko jedem ko zna sta trpaju u virsle brrrr

offline
  • Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Poruke: 9977
  • Gde živiš: Singidunum

Ukusi su u pitanju, a moj je malo istančan kad je "Hot Dog" u pitanju, rekoh nije isto bez mašine.
A što se tiče kvaliteta viršli tu si u pravu, isto kao i za paštetu. No to je priča za drugu temu!

offline
  • Pridružio: 17 Apr 2004
  • Poruke: 238
  • Gde živiš: Novi Sad/Beograd

Sto se tice toplih sendvica, moram da pohvalim Gamzzija! On pravi najbolje tople sendvice koje sam ja ikada probala! Cak ja ne mogu da napravim toliko ukusne kao on! Valjda je caka u njegovom sendvich makeru! Ko bi ga znao...?

offline
  • mire  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Poruke: 2282
  • Gde živiš: Beograd

mozda je mislio na krupnu morsku so...

Jelena ::gamzzy ::par zrna soli

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kako uspevas da ih izbrojis??

offline
  • Pridružio: 17 Apr 2004
  • Poruke: 238
  • Gde živiš: Novi Sad/Beograd

Ja sam gladna!!! Dobrovoljno se prijavljujem na degustaciju toplih sendwica! Ko je prvi...? Very Happy Wink

offline
  • mire  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Poruke: 2282
  • Gde živiš: Beograd

ja sam danas degustirao jedan u piceriji orao

samo 40 din Shocked Shocked Shocked , govedja salata i sunka

mmmm Smile

offline
  • Pridružio: 16 Avg 2004
  • Poruke: 463
  • Gde živiš: Beograd

Koja god varijantu toplih sendvica da radite, sigurno se desi da su nekad vodenjikavi* (od svezeg povrca, kecapa, pavlake, mayo, svezeg hleba, viska b/putera, etc...) stavite u sendvic malo parmezana,...a oni koji vole krckave na sendvic (a probajte i kackavalj na - ne u - tako eleminisete maziva i da super ukus)....takodje eliminisete problem curenja sastrane masine (osim ako radite u rerni)....
ako radite sendvice u rerni stavljajte maziva na donju tranu sendvica uz susam, kim, ili koje god bobice volite :-)
isto vazi i za picu....kada god natrpam picu (pocetkom meseca kada je pun frizider) stavim i parmezan i sjajno upije sve:-)
za kraj meseca kada vas je i blam da idete kod svojih i okolo na klopu probajte da zacinima regulisete manjak mesa i ostalih stvarcica...(beli luk recimo netrazi nista vise osim origana i malo sira na sendvicu i pici....- jedino malo vise paste i zvaka posle konzumacije)
;-)
malo off topic - ali kada sam vec kod klope za kraj meseca pre platu - probajte soya stakes...
umocite na pola sata/ sat sojine snicle u vodu sa vegetom i soli (ili jos neki zacin)...iscedite i umocite u razmucena jaja (sifra kajgana) ispecite i sjajna klopica za 20 dinara....


Potreban je samo minut da se registrujete - da biste učestvovali u diskusiji:
Izaberite vaše korisničko ime [username] :
Vaša email adresa je [email] : Email adresa mora biti tačna!
Ukucajte željenu šifru [password] :
Ukucajte šifru ponovo [password again] :
Jezik [language] :




Ili se jednostavno uloguj preko Facebook-a:
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 159 korisnika na forumu :: 9 registrovanih, 0 sakrivenih i 150 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1383 - dana 19 Okt 2014 22:26

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: BlackPhantom, Chuck Norris, jazbar, lakibatica, Plav Medved, Tucakovic, VJ, Vuk-72, Žan Klod vam dam
Siguran hosting