Gulash od pecuraka

Gulash od pecuraka

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

U lonac staviti sitno iseckanu glavicu crnog luka i jednu manju izrendanu sargarepu sa malo ulja i vode da se dinstaju uz povremeno dolivanje malo vode.
U medjuvremenu pakovanje pecuraka oprati iseckati na komadice, posuti sa biberom i staviti da odstoji dok se luk i sargarepa dinstaju.
U dzezvi sipati vode i vegete i staviti da se prokuva.
Kad se u loncu stvori, pa recimo homogena masa, dodati pecurke, biber, so, pa kad pecurke krenu da ispustaju sok naliti vodom&vegetom.
Ako volite ljucu hranu kao ja dodati ljutog kechapa ako ne moze is sos od paradajiza ili obican kechap i sipati jednu do dve kasike griza ili brasna..
Sve to krchkati jos neki 15-20 minuta.

Lepo za hladne dane uz sok od jabuke.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1344 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 8 sakrivenih i 1298 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., bladesu, Brana01, ccoogg123, debeli, DeerHunter, Dimitrije Paunovic, dragoljub11987, ekser222, Georgius, hyla, ILGromovnik, ivan1973, Krusarac, lord sir giga, Lucije Kvint, Lukaaa, Mercury, milan.vukovic, mrvica78, nebkv, nemkea71, oldtimer, Panter, Parker, Pikac-47, royst33, S2M, slonic_tonic, ss10, taz1cl, tmanda323, Volkhov-M, VP6919, yufighter, Zandar, 79693