Ispovesti

Ispovesti

• Pridružio: 10 Okt 2005
  • Gde živiš: Beograd

[Link mogu videti samo ulogovani korisnici]
Citat:Gledam Farmu i Velikog brata!
Pozelim cesto da sam lepsa i gluplja.
Brat mi je ogavna hipstercina.
Nemam komšije a uzmem 5 komada '24 casa'
...

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 15 Feb 2013

hahaha dobar...

• kwi 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 16 Nov 2008

Sajt je ludilo Very Happy

• doktor medicine
  • Pridružio: 10 Sep 2009
  • Gde živiš: nis

Ovaj je pobednik: [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

• mcrule  Male
  • Legendarni građanin
  • Michael
  • Spy[Covert OPS], Gathering Intel/Info & The Ultimate Like Master[@ MyCity]
  • Pridružio: 21 Feb 2010
  • Gde živiš: 43.6426°N 79.3871°W

Ovo je samo jos jedan dodatni dokaz kakvih ludaka sve ima... Very Happy
Neutral

Citao sam kako je jedna kuvarica koja radi u menzi pišala u supu.... Boze sacuvaj... Bebee Dol
Da Bog da saznali ko je to i odmah dali otkaz...

Citat:Uhvatila sam muža kako priča sam sa sobom. Pitam ga : šta to radiš, a on kaže - Pričam sa pametnim čovekom. I ja zaključim da sam se pametno udala.

Very Happy Mr. Green Razz

• Pridružio: 14 Feb 2008

I pored svih mogućih čuda koje sam pročitao na sajtu, naletim na jednu ljubavnu priču,

Citat:Danas kod Sava Centra ulazim u 89 oko 12 i vidim prelepu devojku,gledali smo se sve vreme dok sam bio u autobusu,a morao sam da izadjem na sajmu,bas mi je krivo sto se nismo upoznali,ali to je bila ljubav na prvi pogled,a koliko sam video i ja sam se njoj svideo,sad ne znam kako da je nadjem.Daj Boze da ona procita ovo Smile p.s. bio sam u zutoj majici Razz Very Happy

Koja i sada traje. Zapravo u komentarima svi žele da se oni ponovo sretnu, međutim javljaju se dve devojke koje su navodno tog dana bile u busu, kao i treća koja je izgleda prepoznala mladića.
Svi prate tu ispovest pa ćemo videti šta će se desiti :

Very Happy

• mcrule  Male
  • Legendarni građanin
  • Michael
  • Spy[Covert OPS], Gathering Intel/Info & The Ultimate Like Master[@ MyCity]
  • Pridružio: 21 Feb 2010
  • Gde živiš: 43.6426°N 79.3871°W

Citat:Ulazim u bus i sedam na prvo slobodno mesto pošto se švercujem. Pitam čoveka pored mene tiho ,,jel nema kontrole", on podiže onaj aparat i reče ,,ja sam kontrola".

Arrow

Maler. LOL

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1962 korisnika na forumu :: 63 registrovanih, 9 sakrivenih i 1890 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 04bokibole, _Sale, A.R.Chafee.Jr., Aleksa 3215, Atila919, Bane5, bbrasnjo3, bojcistv, Boris.A, cemix, darionis, dejan.lxxiv, desmeki, Devil city 1989, Djokislav, doktor1964, dule10savic, expanse, gobrad, Josef, Još malo pa deda, kalens021, Kobrim, komsija1, Krusarac, ladro, Lance Guest, m94j, mercedesamg, metallac777, Milan1996, milenko crazy north, Milometer, Milos ZA, Milos1987, nelezele, Nepopravljivi, NklJov123, nuke92, Otto Grunf, panzerwaffe, pein, Pekman, PlayerOne, pobeda, PoolbegD02, precan, radoznao, RD84, rodoljub, sales, Shinobi, Smiljkovich, Srki98, stefan95, trutcina, vaci, vathra, veljko82, veljkovicdani, yip314, zeka013, ZetaMan