Problem sa temama

Problem sa temama

• Muris Filan
  • Fudbaler
  • Pridružio: 26 Maj 2012
  • Gde živiš: Sarajevo

Kada sam sistem dizao sve je bilo uredu i 5-6 dana sve bilo uredu ali sada poslje tog nekog update-a nece da mi se aplicira tema od windows Vista
Operativni sistem mi je Vista , neznam razlog moze pomoc.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Programer
  • Pridružio: 23 Maj 2012

Da li koristiš legalnu verziju Viste, tj. da li si je dobio uz računar/kupio ili skinuo besplatno?

• Muris Filan
  • Fudbaler
  • Pridružio: 26 Maj 2012
  • Gde živiš: Sarajevo

kupio cd i digao sistem

• Programer
  • Pridružio: 23 Maj 2012

Napisano: 19 Jun 2013 15:12

Pokušaj ovako rešiti problem:

Control Panel >> System and maintenance >> Performance information and tools >> Adjust visual effects.

Ako i dalje ne radi restartuj računar i javi šta se desilo.

Dopuna: 19 Jun 2013 15:14

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1332 korisnika na forumu :: 72 registrovanih, 6 sakrivenih i 1254 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, Ares12356, ArmFPGA, Asparagus, Avalon015, black sabah, bobrothers, bokicacar, Boris90, boromir, Bozjidar87, Bubili, calvi, Chainsaw, darionis, Darth Wader, dule10savic, Gerilac, Great White, HrcAk47, IpMan, J - 6, jarovitt, jeen yuhs, K2, Kajzer Soze, Kaplar2, Kenanjoz, KizJ, Konda, Koplje, kuntakinte, lacko, laurusri, MagicniHerpes, marko79, markolopin, MaschinenPistole, Mcdado, mercedesamg, mikrimaus, MiljanXD, mnn2, mocnijogurt, munem, nekdo, Nomica, operniki, Pantaaa, Pilence, pirke96, Radoslava, raptorsi, Remarqe, ruger357, sajorg, Semberija, shaja1, Sharpshooter, simazr, Solunac na steroidima, Srna, styg, TT, v82, vathra, vidra boy, vidra1, voja64, YU-UKI, zgoljo