Koje biciklo da kupim do 25 hiljada ?

2

Koje biciklo da kupim do 25 hiljada ?

• Pridružio: 08 Jun 2013

Ljudi Hvala sto se trudite ,ALI imam samo jos jedno pitanje ,to jest 2 :sta mislite o marki bicikla SCOUT, i sta mislite o ovom biciklu "http://www.venerabike.com/proizvodi/bicikle/scout/1260009/

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Igor Stosic
  • Pridružio: 11 Jan 2012
  • Gde živiš: Beograd, Srbija

1. Mehanicki diskovi...

Nisam siguran, ali nije Scout neka firma. Sacekaj Vasu, ali Polar je bolji 100% Wink

• Milan
  • Pridružio: 17 Dec 2007
  • Gde živiš: Niš

Vasa je rekao sve što je imao i sada bojkotuje temu. Very Happy Razz

• Igor Stosic

U tom slucaju, Polar je bolji.

Sad sam glavni e :'D Mr. Green

Ljudi dosta sam razmisljo i razmisljao i resio sam da kupim biciklo capriolo anolis. Vaso, aluminijumski ram, kvalitetne v brake kocnice, nisu diskovi. Šta mu sad fali?

Evo i link: [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

• Milan

Za početak, molim te prekini da pišeš velikim slovima.

Po mom mišljenju najbolji je Mirage koji sam već pomenuo: [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]
I ne bih ti savetovao ništa drugo osim tog bajka. Ima prilično bolju mehaniku od ovog Anolisa, a i ne izgleda prenašminkano, što se konkrento meni ne sviđa. Plus je jeftiniji. Izbor je na tebi. smešak

• Igor Stosic

Vasa ti je vec lepo rekao u vise navrata. Pare su tvoje, radi sa njima sta hoces, mi smo ovde samo da damo misljenje. Ti ako hoces da teras po svome - slobodno Wink

Hvala svima na pomoci carevi ubeedili ste me evo sta cu uzeti :http://www.cikloberza.com/show.php?id=111682 ali malo mi je sumnjiva cena pa mi vi malo prodiskutujte Very Happy i recite ocu li pogresiiti

• Milan

Mator je to model, možda iz 2008. ako ne i stariji. A cena, šta znam. Kako je star i polovan, čini mi se da je malo veća. Probaj da se cenkaš, 120-130e bi bilo ok.

Mislio sam ovako nesto ali nisam jos siguran

[Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

Potrebna mi je strucna pomoc Vase jer nemam jos puno vremena ako bog da lova dolazi za par dana Very Happy

Zaboravi da napomenem TIP bicikle MTB ( nikako full suspension!)

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1823 korisnika na forumu :: 107 registrovanih, 11 sakrivenih i 1705 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 015, aleksjevt, Apok, Asparagus, Asteker, Bbbggg1979, Bo96, bojan313, bojcistv, Bombona, boromir, Boskovic, carinko, Clouseau, dane007, darcaud, Dare, darkkran, Denaya, Djokislav, Djokkinen, DJUNTA, Doc, doktor097, Dolinc, Dukelander, dule10savic, dunavzed, EVIDENTICAR, g_g, geo.dule, Gitzherai, glisok, gobrad, gost321, Grebostrek, Hans Gajger, Holy Saber, ivan1973, ivan979, ivanR164, ivantheilic, Ivica1102, ivran064, Joint Chief, Kajzer Soze, koom0001, Kruger, kunktator, Levi, LjubisaR, LUDI, MagicniHerpes, mainstream, markolopin, Martin543, Medojed, mercedesamg, Mi lao shu, micke83, Miki01, mikidragi, mikrimaus, mile.ilic75, milenko crazy north, mir, mkukoleca, Moldovan, morava_01, MrNo, neko iz mase, nenad81, neutrino, nikolapetkovic, Nobunaga, opt1, Orc, Oscar, Pekman, ping15, probisic, procesor, Radoslava, RD84, rednap, repac, samocitam, samp1389, sap, Semberija, Sir Budimir, Smiljkovich, Srna, stalja, Stoilkovic, suton, SympathyForTheDevil, Tas011, tritonus, Vidlič, vladao75, Zastava, zeka013, zokizemun, Zoran1959, Zorge, 79693