gfactory

gfactory

• PHP programer
  • Pridružio: 26 Okt 2007
  • Gde živiš: u Apache

E pa gfactory,

Srećan ti rođendan narednih sat i dvaes minuta , nek si nam živ i zdrav bar još godina 100 i tako to i ovo i ono drž ne daj tralala bla bla bla Smile

ajd u zdravlje Ziveli Ziveli Ziveli Mr. Green

P.S. u maratoncima Pantelija sve ostavlja samom sebi... e pa tako i ja čestitam rođendan samom sebi... doduše, malo sam mlađi od Pantelije. Smile

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 16 Jun 2009

Nindza, srecan rodjendan...
Neka te zdravlje sluzi, a sreca i uspesi prate...
Ziv bio... Ziveli

• Pridružio: 14 Mar 2012

I to ne narednih sada vec cetrdesetak minuta nego sve do sledeceg rodjendana, a onda i taj.... Mr. Green
Da te uvijek cuva i budes srecan sa ovih vragolastim osmjehom iz tvog potpisa. smešak
SRECAN RODJENDAN. smešak

• Pridružio: 04 Dec 2008

gfactory :: e pa tako i ja čestitam rođendan samom sebi...

Ko nije za sebe nije ni za druge Mr. Green

Srećan rođendan : )

• Danica
  • Pridružio: 21 Jan 2008
  • Gde živiš: još uvek sam na istom brdu ali sada sama

Ajme,mustro bečka pa kako se to desilo kad se niko nije setio smešak

Ovo da sa Draganom odigraš,kad stigneš,može i u sitne sate,obavezno jer nije više za tebe skakanje kao u diskoteci,a i možeš ako ti se prohte.Uh pa peta decenija zakoračena.I kako se osećaš.Znam da ćeš reći najbolje godine ,pa i jesu Poljubac

SREĆAN TI ROĐENDAN ŽELIM Zagrljaj

• Pridružio: 29 Feb 2012
  • Gde živiš: na grani-ci

gfactory ::E pa gfactory,

Srećan ti rođendan narednih sat i dvaes minuta , nek si nam živ i zdrav bar još godina 100 i tako to

Nema se tu vise sta dodati smešak samo pridruziti i nazdraviti! Ziveli

• Pridružio: 18 Feb 2008
  • Gde živiš: na putu za jedno ostrvo

Srećno, gfactory. Smile Od sad, pa na dalje i ubuduće. Srećan rodjendan Ziveli

• Pridružio: 12 Okt 2010

Ziveli
Izvini sto kasnim Embarassed

• PHP programer
  • Pridružio: 26 Okt 2007
  • Gde živiš: u Apache

Hvala svima na čestitkama Zagrljaj ... i onima koji se ne setiše.

@mpman

no frks my brotha. Wink Zagrljaj

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1237 korisnika na forumu :: 65 registrovanih, 6 sakrivenih i 1166 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Belac91, Bo96, Bobrock1, bojankrstc, Brada64, Chainsaw, Cirkon, cojapop, darkdruid72, DezurniOperativni, Dorcolac, Dovla 1980, Draško, Electron, famoso, FOX, GeoM, ibssa, Kenanjoz, konstruktor, kozhedub, kybonacci, Makarid, marko.markovic, MarkoW, MaRtInsrbija1993, mean_machine, Medojed, mercedesamg, Milometer, nebkv, nenad81, nikolapetkovic, Pavel Medved, pirke96, precan, Robin, SamoGledam, SDsd, Sevatar, sevenino, Shinobi, simazr, skvara, Smiljkovich, stefan95, stegonosa, Titan, tooooom, TT, vathra, Veless, Velizar Laro, veljko82, vespa nikola, VJ, vobo, Zdenko, zdrebac, zemljanin, zgoljo, Zorge, Đurđevdan, 800077