Google Play problem "Nemate nijedan uređaj"

Google Play problem "Nemate nijedan uređaj"

offline
  • Pridružio: 14 Feb 2011
  • Poruke: 941

Instalirah AOKP JB-MR1 Build 5 i flešujem najnovije gapps (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip) i sad kad odem na Play.google.com preko računara, piše mi ispod imena aplikacije "Немате ниједан уређај"



Na telefonu mi Play (v3.10.14) radi normalno, povezan sam na isti nalog kao na računaru, radi i Gmail, i Talk i YT...

Šta bi mogao biti problem? Jel se neko već susretao sa ovim? Ima li rešenje? A da nije Factory reset,jer sam u ovih dva dana podigao bar 5x sistem. Mrzi me opet da podešava ispočetka.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Je si probao da obrises nalog pa da se ponovo ulogujes?

Idi u Manage Apps, pronadji:
- Google Play Store
- Google Services Framework

Za oba uradi Clear data, restartuj telefon pa vidi hoce li?



offline
  • Pridružio: 14 Feb 2011
  • Poruke: 941

Sve sam to radio tri puta ali nisam brisao cache za ovo Google Services Framework
Sad sam i za to i radi :-) Hvala Ziveli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 703 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 10 sakrivenih i 653 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ArmyBoss, Bahuss, Battlehammer, crnitrn, Ctrl x, doom83, draganca, dragon986, goxin, ILGromovnik, jaeger, komkom, kuntalo, Lošmi, Marko Marković, mačković, mikrimaus, Milos ZA, MrNo, Oluj2.1, Oscar, ostoja, r77adder, riva, sombrero, stegonosa, suton, theNedjeljko, trajkoni018, uhogrlonos, USSVoyager, vasa.93, VJ, vlvl, vobo, Wisdomseeker, zajcev1, zlaya011, zola92