Devet najprovokativnijih znanstvenih otkrića o seksu u 2009.

Devet najprovokativnijih znanstvenih otkrića o seksu u 2009.

offline
  • zend  Male
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 22 Okt 2009
  • Poruke: 900
  • Gde živiš: Pancevo

KAKO se 2009. godina bliži kraju, seksolozi LiveSciencea donose nam pregled najprovokativnijih seksualnih otkrića koje su potvrdili znanstvenici u narednoj godini. Iako smo sumnjali u neke od tih tvrdnji, one su pomoću raznih istraživanja potvrđene, a mi vam donosimo njih devet.

Seks miriše

Baš kao i kod nekih tjelesnih aktivnosti, čovjek se znoji tijekom seksa, a vjerovali ili ne - on ima i miris. Prema istraživanju Journal of Neuroscience, žene mogu prepoznati razliku između običnog znoja i onog koji se pojavi kad su muškarci seksualno uzbuđeni što na kraju krajeva i utječe na povećanu privlačnost prema njima.

"Vađenje" jednako učinkovito kao kondom

Kao jedna od najčešćih metoda sigurnog seksa oduvijek se spominjalo "vađenje" penisa iz vagine netom prije snošaja. Ta kontracepcijska metoda 2009. godine je potvrđena kao jedna od sigurnijih te je se uspoređuje s kondomima. Ipak, iako vas može zaštititi od trudnoće, ne preporuča se zbog prijenosa spolnih bolesti.

Dječje igre

Istraživanje provedeno u Iowi pokazalo je da 25 posto djece, u rasponu dobi od 11 do 16 godina, posebice ako je riječ o djeci čiji roditelji imaju niske prihode kućanstva, redovito prakticiraju seks. Prosječna dob prvog spolnog odnosa za tu grupu je 12,77 godina.

...

Preostalih šest na: http://www.index.hr/xmag/clanak/devet-najprovokati.....65816.aspx

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1239 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 8 sakrivenih i 1180 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., airsuba, Apok, babaroga, bagor10, Bojan85, bojank, Boris Bosiljčić, bufanje, CrazyDiablo, darkangel, dejina811, djordje92sm, DonRumataEstorski, flash12, GandorCC, Georgius, GORDI, goxin, havoc995, ivicasimo, Kubovac, kybonacci, loon123, M1los, madza, mean_machine, Mercury, milenko crazy north, Milometer, moldway, nuke92, panonski mornar, pein, procesor, radionica1, S2M, SR-3m, Toper, vathra, vlad4, vladaa012, vladulns, voja64, wizzardone, YugoSlav, Zaledjeni, zdrebac, zeo, zillbg