EEE da je pero otisao pravo u policiju

EEE da je pero otisao pravo u policiju

offline
  • Pridružio: 18 Jul 2005
  • Poruke: 312

Ovo ovdje je balkan... Ih, kamo sreće da nije. Možda bi bolje bilo da je malo lijevo ili desno od mene. Ovako sam u epicentru.

Elem da pređem na stvar. Ima jedna firma koja važi za ozbiljnu i veliku. Napravila je sajt na kom prodaje hardware i software. Pored toga prodaje i muzičke instrumente. Ajd, nisam pristalica firmi koje prodaju sve što stignu, od keramike do kompjutera, al neka im bude.

Pogledam npr klavijature i vidim da ako kupim klavijature, dobijam na poklon stalak za gitaru?!?!? Pa dobro, koje ovdje lud? Od svih propratnih poklona (stalak za klavijaturu ili torba za istu) šta da radim sa stalkom za gitaru? Imam osjećaj da je to neki "marketinški potez" balkanskog "sale managera". Ili misle da će me tako nagovoriti da kupim i klavijature i gitaru. Ako kupim gitaru možda mi daju poklon gudalo za violinu?

eto tako izgleda kada se balkanci igraju profesionalaca.


A ja i dalje mislim, da svega ovoga ne bi bilo, da je granica istocnog i zapadnog rimskog carstva povučena na nekom drugom mjestu.

Citat:Ako kupim gitaru možda mi daju poklon gudalo za violinu?

E jesi mi nasmejao legendo Very Happy

prokleta_nedelja ::
A ja i dalje mislim, da svega ovoga ne bi bilo, da je granica istocnog i zapadnog rimskog carstva povučena na nekom drugom mjestu.


Ili da su Sloveni skrenuli levo kod Albukerkija?

@leggy
svidja mi se tumacenje

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 819 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 4 sakrivenih i 801 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Ben Roj, Bokiboks, dragoljub11987, kuntalo, kybonacci, MilosKop, novator, nuke92, Simon simonović, slonic_tonic, SR-3m, Zikapk, zlaya011, šumar bk2