Koliko je novca dovoljno?

2

Koliko je novca dovoljno?

Zakon finacija je:
- Sto manje imas - vise stedis.
- Sto vise zaradis - vise potrosis.

Ma hebes pare,ne razmisljaj o njima,one su tu da nam fale.

@Prokleta Nedelja
A jesi razmislio o porastu troskova.Dzaba sto je tebi porasla plata kad je sve ostalo poskupelo.Prodji jedan dan po buticima i pogledaj cene garderobe, pa cene goriva osnovnih namirnica.Sve je troduplo skuplje nego pre dve godine.Zivimo bre u najskupljoj drzavi. A sto se ustedjevine tic eja sam davno odustala cim usparam koji ojro(da ne kazem dinar) iskrsne neki nepredvidjen glupavi trosak i odeeee.

daaaa pravilo je

ako se pojavi vanredni prihod pojavi se i vanredni rashod.

Sad, neću da se 'vadim' činjenicom što još ne radim (zelen sam ja... studiram), kao što me keva i tetka često grde (''kad počneš da sam zaradjuješ, drugačije ćeš rukovati novcem'') ; al' ću reći da stvarno esencijalno ne znam da uštedim - ako imam novca za nešto , šta god da je u pitanju, kupiću to ('ebeš cenu).
I zaista, kinta mi ne znači ništa. To je prosta stvar koju razmenjujem za odredjene druge stvari...
(a da se razumemo - nisam rasipnik; nikako nisam. Jedva da izlazim u grad/kafiće, ne pijem, ne pušim, ne glupiram se nit' volim fancy stvari... ali me keva i tetka stalno cimaju zato što, uvek kada se ponadaju da sam nešto i uštedeo, saznaju da je već 'otiš'o' taj novac, po njima - na relativne gluposti)
Wink

Pocni da pusis pa prestani

mozda ustedis

Dece i para nikad dovoljno.Ocigledno si jedan od onih koji "ne znaju sa parama"

Moras da napravis sopstveni finansiski nacrt.A to ces jako tesko uraditi jer si u kreditu.Najgo stvar koja postoji na svetu je kredi to mogu da kazem zato sto sam upoznao mogucnost da to izbegnem.probaj da nadjes resenje da zaposlis pare da one rade za tebe a ne ti za njih to ti je iskran savet.nadji neku knjigu Roberta kijosakija Koji govori o tome,veruj mi poimaze.Mogu i da ti preporucim fantastican nacin za resenje tvog problema ali to mora van foruma.

Citam post i kao da sam ga ja pisao. Mislim da imam slican problem.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 745 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 2 sakrivenih i 736 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Dorcolac, goxin, Lazarus, MikeHammer, mnn2, sasa76, Shilok