MITO ili "daj pare da ubrzam"

1

MITO ili "daj pare da ubrzam"

offline
  • Pridružio: 09 Jul 2008
  • Poruke: 281
  • Gde živiš: NBG

verovatno ste vi ili bilo ko od vaših prijatelja bili u ovakvoj situaciji što se tiče upisa u školu,polaganja ispita,dobijanja gradjevinskih ili kojekakvih dozvola ali da ti neko za OPERACIJU DETETA (koja treba da se što pre uradi da mu ne ugrozi zdravlje) traži pare, to sam gledao samo na filmovima i čitao po novinama.Kada se takva stvar desi vama a ne nekom Peri Periću shvatite ozbiljnost cele situacije. Iako ste do tada mislili da je to nedopustivo i ozbilja tema o kojoj treba da se raspravlj na najvišem nivou,u tom trenutku vam je na pameti samo kako da se suzdržite da fizički ne nasrnete na osobu koja se drznula da pomisli da traži novac za nešto što mu je profesionalna i etička obaveza.Počele su u trenutku da mi se ređaju slike doktora u raznim situacijama,ali u svakoj je završavao unakažen ili mrtav.Pošto u ovoj zemlji zakon važi samo za žrtve ,proveo bih jedno8-10 godina u Zabeli da sam to uradio,malo sam se ohladio uz ženino ubeđivanje i naravno otišao do banke da podignem pare....čekam u redu a kroz glavu mi prođe"jbt šta da nisam imao keša?"
Okrenem se i izađem iz banke,sednem u kafić pored i krenem ,sa ovo malo mozga što posedujem,da razmišljam i vagam šta mi je činiti.Dete mora da se operiše i to što pre,a dati pare onom gov..rima je jadno sa moje tačke gledišta....stavili su me u pat(u stvari mat) poziciju kao pljačkaši "pare ili život"! Vratim se u banku, uzmem pare,dam ženi da da onom skotu jer ja ne bih mogao da mu dam a da ne pljusne neki šamar(bar pedagoški)....nadam se da nam se putevi više nikada neće ukrstiti jer će biti svašta!
zanima me vaše mišljenje o ovoj i sličnim situacijama i vaše reakcije

Tako ti je to u zemlji Srbiji... Twisted Evil ,gde nema vlasti i i nikakve kontrole...a na svakom koraku mito i korupcija.Sveli smo se na onu staru "plati,pa klati",na zalost...I sam sam vise puta morao da placam za neke stvari na koje kao gradjanin imam apsolutno pravo.Takvo ponasanje(koje si izneo u blogu)je i vise nego sramotno,nebitno da li se radi samo o detetu ili nekom starijem.Bitno je da se radi o zivom bicu...I ja bih najradije ,isto kao i ti ,prebio takvog majmuna ,ali bojim se da to nista ne resava,moze samo da pogorsa ionako vec jako tesku situaciju..Nemam vise sta da kazem.Pozdrav i zelim da ti dete sto pre ozdravi...

Nažalost, u zemlji srbiji važi pravilo: Ako ne možeš nešto da rešiš ti daj pare, ako ne možeš ni tako a ti dodaj još para.
Katastrofa..

Kako bese ona njihova idiotska zakletva ???
Ma to bre sve treba pocistiti. Kako ih samo nije sramota ??!! Ja sam takodje imala jako negativnog iskustva sa njima, tako da......... razumem te u potpunosti.

@chepeca, evo postoji jedan sajt gde možete da se obratite njima,naslov je malko smešan ali pokušajte ako ste baš toliko kivni na dotičnog DR.Ne želim da vam dajem savete ja sam baka jedne devojčice koja sada ima 6 god.Ali sam imala straobalno iskusstvo i meni je bila došla žuta minuta,al sam uspela da se smirim samo malčicko.Ako vas interesuje kakvih sam ja problema imala sa unukom pogledajte temu :portna hipertenzija kod dece.

http://www.seloveselo.com
Puno pozdrava,stišajte se ništa nevredi,iz ove kože nigde nećemo otići ni vi ni ja,i niko od nas običnih smrtnika, a neko reče a znate onu izreku odvajkada :para vrti gde burgija neće.

Gde si ti prijatelju ziveo do sada? Na drvetu!? Ovo je Srbija i nista nije cudno! Svi prolaze parama ili laktovima i sto pre to shvatimo to je bolje po nas "smrtnike"! Pare nemam ali u laktovima sam jak kao crna zemlja!

orion11 ::Gde si ti prijatelju ziveo do sada? Na drvetu!? Ovo je Srbija i nista nije cudno! Svi prolaze parama ili laktovima i sto pre to shvatimo to je bolje po nas "smrtnike"! Pare nemam ali u laktovima sam jak kao crna zemlja!
ma sve ja to znam i keš nije problem jer ga imam dovoljno, nego stav smrada koji preuzima ulogu Boga i odlučuje o životu i smrti na osnovu para,e sa tim ne mogu da se pomirim...

Pa treba se dogovoriti sa policijom,i sve to lepo uhvatiti na delu.Jeste da nije lako,ali bi trebao neko da ide u zatvor za ovo.

@diamond73
Nije u tom grmu zec, u svim zemljama to postoji, samo sto su standardi na vecem nivuo, pa se ne izlazu tim stvarima.

diamond73 ::Pa treba se dogovoriti sa policijom,i sve to lepo uhvatiti na delu.Jeste da nije lako,ali bi trebao neko da ide u zatvor za ovo.
Ma, otići u policiju i to izgurati je sizifov posao(pa za prijavu krađe auta sam čekao 4 sata a posle toga su me zvali još 1000 puta zbog gluposti i naravno nisu našli auto tako da sam samo ja ispaštao).
Inače klinac je juče operisan i sve je prošlo odločno Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 899 korisnika na forumu :: 15 registrovanih, 1 sakriven i 883 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, drimer, ekser222, Istman, Kruger, mean_machine, mgolub, mnn2, operniki, panzerwaffe, RecA, Trpe Grozni, Tvrtko I, W123, zzapNDjuric99