Malo maste

Malo maste

offline
  • mikal 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 09 Feb 2007
  • Poruke: 6

Kad bi imali na raspolaganju samo 100 miliona dolara da potrosite na JEDNU vrstu opreme za vojsku koja bi dala najveci kvalitativni pomak u ukupnom sistemu odbrane sta na sta biste potrosili pare?

Ja kao laik bi sve pare dao na sisteme veze na nivou bataljona.

Ja bi na kurve i rakiju, da podignem moral omladini na odsluzenju vojnog roka. Znas kako kazu, 'gde ima tu se i prosipa'.

Da mislio sam i ja na to..al to mu ga dodje vise kao sredstvo za jednokratnu upotrebu...Mozda bi uz to trebao nabaviti i tonu toalet papira..da se nadje pri ruci ako se krene u rat..posto do tad rakije biti nece, a ni kurvi.

Moze, dogovorili smo se! Ionako ce svi nahebati ako do rata dodje.

Edit: A ovako ce im se bar nesto osladiti.

Опремио пешадију до даске, оклопио возила, купио најсавременија средства за комуникацију, лаке против оклопне и против авионске ракете, артиљерија.

@ cinoeye

Citat:samo 100 miliona dolara da potrosite na JEDNU vrstu opreme

Misliš li da bi sve ovo što si ti naveo moglo da se uklopi u gore navedeni uslov?

Ja se slažem sa idejom da se sve potroši na savremene sisteme veze.

Kao laik imas odlicno razmisljanje.
Sistemi veze.
Drugo vrsta je najsavremeniji protivoklopni sistemi.
Trece PVO.

kNikS ::Moze, dogovorili smo se! Ionako ce svi nahebati ako do rata dodje.

Edit: A ovako ce im se bar nesto osladiti.


Saglasan sam. Potpuno. Šta je jače od jednog slona? Dva slona...Onaj ko ima 200 miliona dolara biće jači i tačka. Zato pravac u kafanu i posle toga crven fenjer...

kNikS ::Ja bi na kurve i rakiju, da podignem moral omladini na odsluzenju vojnog roka. Znas kako kazu, 'gde ima tu se i prosipa'.

Odavno se nisam vise smejao na prvo citanje Laughing

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1111 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 5 sakrivenih i 1051 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Acivi, adamantadv, Alibaba1981, Andrija357, babaroga, bagor10, bato, Bluper, Bobrock1, Bokiboks, BORUTUS, cavatina, comi_pfc, darcaud, debeli, djboj, Djokkinen, djordjekec, DonRumataEstorski, Dorcolac, DrugiREI, dule10savic, Georgius, Gosha101980, ikan, Kibice, Klecaviks, kobaja77, kokodakalo, Kubovac, Lieutenant, Luka1998, mgolub, mile23, milenko crazy north, Oscar, Panter, Rakenica, RJ, rovac, S2M, shone34, slonic_tonic, SR-3m, Srki94, Srle993, stagezin, suton, uruk, vathra, vlad4, Vladko, vukovi, wizzardone, YugoSlav