Nova ljubav

1

Nova ljubav

offline
  • Pridružio: 30 Jun 2006
  • Poruke: 475
  • Gde živiš: U snovima...

Ljudi,ja vise nisam sama.Imam momka koji je divan,njezan,pazljiv.Nisam ni vjerovala da takvo nesto postoji.I kaze da mu je stvarno stalo do mene.I da je na prvi pogled shvatio kakva sam ja djevojka i da mu bas takva treba.Puno je stariji od mene,ali mu to ne smeta i rekao mi je da bi bilo najbolje da u pocetku nikome nista ne govorimo,jer bi sigurno moji roditelji bili protiv te veze.I kao,misli ozbiljno sa mnom,hoce da se skrasi,dosta mu je svega.Sve je to lijepo,ali ja ne mogu njemu da vjerujem i rekla sam mu to,a on je rekao kako ce vrijeme pokazati.Djeluje mi nemoguce,jer se znamo tek nekoliko dana,i pitam se kako vec sad zamislja da sa mnom ima neku ozbiljnu vezu?Da li bih mu trebala vjerovati i kako ja da znam da li govori istinu?Pozic

Mislim da si i sama napisala delimicno odgovor na tvoje pitanje. Vreme ce pokazati, ne moze ni on da zna posle samo nekoliko dana da li ce bas sa tobom imati ozbiljnu vezu i kako cete se slagati. Mozda je to samo prazna prica. Moj savet ti je da mu pruzis sansu, da pustis da sve ide svojim tokom ali da opet imas neki oprez u sebi, da se ne vezujes preeevise za njega da se ne bi posle razocarala.

Opusti se i uživaj!
Btw: koliko je stariji od tebe?

Meni je taj tvoj tip mnogo sumnjiv. Znate se par dana, a on ti vec prica neke pricice kako bi da se skrasi sa tobom, kako si ti ono sto njemu treba itd. Jos jednom, tip mi je mnogo sumnjiv. Kao sto je Catrin rekla, treba da mu das sansu ali i da budes oprezna. Ubrzo ces i sama vidjeti sta je tu istina a sta su samo pricice. Vecina muskaraca bi ti pricala tako nesto samo da bi imali sex sa tobom. Pogotovo ovaj jer je stariji od tebe i misli da moze da te dobije na ovaj nacin. To je samo moje misljenje, a opet mozda i ja gresim dusu. Poz.

@motorcycles nemoj da padas na te fore. Ja sam imala skoro jedno iskustvo slicno tvom i zato ti ovo kazem. Budi oprezna bas zato sto je on stariji dosta od tebe da se ne razocaras. Oni znaju da tako napricaju pricice i bajkice da bi im ti poverovala i pala na te fore, i da posle mogu da rade sta hoce sa tobom. Ja sreca znam za takve stvari od ranije i nisam sad dozvolila toj osobi da to uradi ponovo..

motorcycles ::
I kaze da mu je stvarno stalo do mene.


Citat: i rekao mi je da bi bilo najbolje da u pocetku nikome nista ne govorimo,jer bi sigurno moji roditelji bili protiv te veze.

Citat:I kao,misli ozbiljno sa mnom,hoce da se skrasi,dosta mu je svega.

Citat: i rekao mi je da bi bilo najbolje da u pocetku nikome nista ne govorimo,jer bi sigurno moji roditelji bili protiv te veze.

Citat:Sve je to lijepo,ali ja ne mogu njemu da vjerujem i rekla sam mu to,a on je rekao kako ce vrijeme pokazati.

Citat: i rekao mi je da bi bilo najbolje da u pocetku nikome nista ne govorimo,jer bi sigurno moji roditelji bili protiv te veze.

ovo mirise na manipulaciju. Sad njegova zelja da se skrasi, i molba tebi da nikome nista ne govoris, govori jednu stvar, ocekuje ("procenjuje") da mu zapravo ti mozes da posluzis kao sredstvo. Jer; ako ti gode slatke reci, i za sad se ne bunis, on i nije duzan vise da i u buduce vodi racuna o TVOM misljenju, tvojim idejama, tvojim potrebama i najpre tvojim osecanjima... U ovoj vezi, on gleda samo svoju korist... pogotovo ako se znate tako kratko, a vec insistira neku tajanstvenost i obecava zlatne snove. Ozbiljno te potcenjuje. a od ovakvog muskarca, nikakvu korist nemas, sem prazne price.. Postavi neki ultimatum za sebe, s kojim bi i njega jednom prilikom konfrontrirala.. zatim vidi kako, da li i koliko je spreman da prihvati tvoje misljenje. Ako je ok tip, nece zeleti da te uvredi i uvazice tvoje misljenje. ako ne, nemas sta da pricas.

Ljutica je potpuno u pravu za ovo sto je napisala. Lepo je to sto on tebi prica sve te slatke reci, i tepa ti i sl, ali zapitaj se da li je to stvarno tacno sto on kaze. Ja mu ne bi mnogo verovala na tvom mestu.

@Vec sam rekla da mu nista ne vjerujem,a njemu je to kao tesko palo,vrijedja ga itd...Mislim da su to sve gluposti.
On meni jeste simpatican,svidja mi se,ali imam na umu da trebam biti oprezna.Hvala vam.

Dopuna: 08 Nov 2006 7:20

@Ne znam bre

Stariji je 10 godina.Kada sam mu rekla koje sam godiste bio je zaprepasten i rekao mi je:"Izvini,puno si mladja od mene".Ali,nakon nekog vremena mi se javio,jer sam mu se kao strasno svidjela i moze preci preko toga,ljubav ne pita za godine".

Mojne se ljutis, ali meni se cini da njemu 'gori pod nogama' sto se godina tice, covek se iziveo i sada misli na zenu i decu.
Ti si, pretpostavljam, lepa, pametna, skromna, cestita bla bla...(znamo sta volU muskarci 'el Smile) i super si mu prilika za udomljavanje.

E sad, ne mora to da znaci da ti sa njim ne bi bila srecna i da ne bi imala dobro vezu...Sve to jos moze da se izrodi.

Bajke o ljubavi koje se prosipaju posle kratkog vremena, znace da se ljudima zuri. E sad, u kom pravcu, to je vec druga stvar.

Bravo Fej, to je potpuno tacno. Ta razlika od 10 godina je ipak previse, bez obzira na onu izreku ljubav ne zna za godine. Ima stvarno ljudi koji ne vole velike razlike u godinama, pa cak i 3-4 godine nekima smeta a ne 10.
Samo budi oprezna, to je jedini savet. Nemoj mnogo da mu verujes da se ne bi posle razocarala, pricam ti to iz iskustva.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 849 korisnika na forumu :: 47 registrovanih, 4 sakrivenih i 798 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ajo baba, anbeast, babaroga, bato, Battlehammer, Bobrock1, Bojan5150, BORUTUS, brundo65, dankisha, darkojbn, djboj, doktor1964, DonRumataEstorski, GORDI, Istman, ivicasimo, Joja, kikisp, kybonacci, Lazarus, mačković, mgolub, Mi lao shu, mile23, milenko crazy north, MiroslavD, nemkea71, nextyamb, NoOneEver Dreams, opt1, pacika, Panter, panzerwaffe, saputnik plavetnila, Sićko, Srle993, theNedjeljko, Tvrtko I, vaso1, vlad4, Vlada1389, Wrangler, xaver, zixmix, Žrnov, šumar bk2