Psujete li u saobraćaju?

1

Psujete li u saobraćaju?

offline
  • Pridružio: 29 Sep 2008
  • Poruke: 279

Na psovke sam alergična! To mi baš primitivno i jadno. Ove sitne mogu u određenim situacijama, da kažem, prosto izlete, ali sveukupno-slabo psujem.
Kad je u pitanju saobraćaj, sve ovo pada u vodu!
Ne da se ne mogu suzdržati, to je tako impulsivno i brže od mene da mi jednostavno pobjegne. I ne bi to tako bilo gadno da u autu nemam trogodišnjaka-spužvu. Kad dođe do takve situacije, na zadnjem sjedištu čujem "mama, ne sujiti!", pa mi smješno što mi dijete govori ono što sam mu 100 puta rekla u sobi, a to je da je ružno psovati.
Koincidencija, u isto vrijeme pokazujem (dozvoljavam) psovanje i u isto vrijeme ga zabranjujem. Nekako, to mi ponašanje ne ide u prilog u smislu da će dijete razabrat šta je dozvoljeno, a šta ne, ali to je već drugo pitanje, vjerovatno za psihologa. Zanima me, psujete li u saobraćaju i šta vas to nervira?

Ja bas i ne psujem, ali sticem utisak da mene psuju Very Happy Hocu da kazem "majmune ko ti dade vozacku" i sl stvari ali sve to u sebi. Mada, imala sam nezgodnu situaciju na parkingu. Opsovao me neki chicha i to na pravdi BOga, i ja lepo spustim prozor pogledam ga i kazem mu " Sta je a ,a mars bre u p***u maternu" covek poludeo na to. Ja se parkiram malo dalje i gledam ga kako se sve vreme namesta da mi pridje, verovatno je hteo da se bije, ko ce ga znati. A ja kao uzmem mobilni da zovem nekog Smile Smile odma je ispario Smile Smile

Da ne zaboravim, mladji svet psuje mnogo manje, sve te psovke poticu od starijih osoba.

Haaa ... ne , zaista ne ... Ne psujem ! Ali , znaju me naljutiti vozači koji usput i telefoniraju pa prelaze na moju stranu ... E , ti me zaista razljute !

Pozzzz ! smešak

Ja psujem zato sto je sve kreten do kretena ispred mene... Uf a kad krenu sa trotoara a ne daju zmigavac uf pa bolje da tada niste samnom u kolima[... sirena na autu radi max 30 sec...]

masovna nekultura u saobraćaju,hm..odakle da počnem...ja sam nekad jako mnogo psovao,jer smo stvarno jedan od najnecivilizovanijih naroda na planeti...našem čoveku nje bitno to što su oko njega i drugi učesnici u saobraćaju,važno je da on istera svoje,pa makar neko poginuo pri tom..da ne navodim sad,primera je milion...Dugo mi je trebalo,da prestanem vizuelno to da radim..naravno da ponekad ne mogu da izdržim ,ali to uglavnom u sebi "odradim"...

diarno ::Ja psujem zato sto je sve kreten do kretena ispred mene... Uf a kad krenu sa trotoara a ne daju zmigavac uf pa bolje da tada niste samnom u kolima[... sirena na autu radi max 30 sec...]
tačno tako diarno,šta će našem čoveku migavac,ja potpisujem da ga koristi svega 1% ljudi kod nas!Najbitnije je da možeš dobro da nagaziš do daske,a ostale komande u autu možeš i da počupaš...višak delova,šta li...još kad se "uvate" za one mobilne telefone, pa ladno zaborave gde se u svemiru nalaze. Evil or Very Mad

Naravno da psujem, pa ko ne psuje Smile
Ali to nekako prodje a da ni ne primetimo.

A ako me nesto nervira, to nisu ni taksisti ni kamiondzije vec zene.
Obicno ne generalizujem nista ali u ovom slucaju znam da 90% zena ne zna da vozi...

Soulfly ::Naravno da psujem, pa ko ne psuje Smile
Ali to nekako prodje a da ni ne primetimo.

A ako me nesto nervira, to nisu ni taksisti ni kamiondzije vec zene.
Obicno ne generalizujem nista ali u ovom slucaju znam da 90% zena ne zna da vozi...


Cuj ne generalizuje....

Ne, ne psujem. Ponekad dodijelim titulu majmuna ili konja, magarca ili grmalja, ali ne psujem.
Nemam ja vremena za nerviranja oko gluposti. smešak

Ja ne psujem, ali uglavnom se samnom vozi moj dečko koji psuje dovoljno i za mene i za njega (samo što ne iskoči sa suvozačevog mesta).

Da fali kulture u vožnji - fali, ali to što ću ja da sviram jer me neko iznervirao ili što ću da ga opsujem, teško da će bilo šta da promeni.

I mislim da uopšte nije bitno da li je žena, muškarac ili taksista (uh, napravi od taksiste novi rod), to je jednostavno do osobe - ili je dobar vozač ili nije.

Sve dok te ne pokupe na biciklistickoj. Pa se razmisljas minut da li da ga razbijes ili uzmes pare koje nudi, a sa njima si na nuli sto se tice opravke. Sem onog dela price - ti si doziveo stres.

Ja stvarno nemam pojma sta je sa nasim ljudima, ali skoro da nema prilike u kojoj nece pokusati da naprave neki saobracajni pekrsaj.

Imao sam takvih susreta sa pesacima na biciklistickoj, a odmah uz biciklisticku 4 puta sira pesacka staza. Kad je jedan decak bukvalno naterao zenu na moju stranu biciklisticke staze. Umalo da je udarim. Vidi on mene i ja njega. Vidi on nju, ali ona ceprka po torbi. Decko pravo na nju. Kakva je to razmazenost nasih muskaraca da stariju zenu tera da mu se sklanja sa puta. I on vidi da ja dolazim. Nego kakva je to zena koja se sklanja od muskaraca. Momak je imao srece jer se nism naspavao a bilo je za mene to jako rano 8:00.

I onda se prica kako mi ne tucemo zene. Ovo je zemlja (Srbija) gde jos sila a pogotovo bezobrazluk vlada.

Doveden sam nekoliko puta, i pored toga sto uzivam u voznji (pogotovo biciklom) dok razgledam okolinu i drvece, nekome da @#$@%^$#@$#$$.
Al' kanda imam jaku kocnicu, znaci radi kefalo Very Happy , luce se potrebne supstance u neophodnoj meri, pa mi to primalno uzbudjenje brzo splasne.

Odgovor na pitanje je da. Retard is the word...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 922 korisnika na forumu :: 13 registrovanih, 5 sakrivenih i 904 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, Bobrock1, cikadeda, DPera, dragoljub11987, ILGromovnik, Karla, Krvava Devetka, opt1, raykan, slonic_tonic, sovanova95, zlaya011