Strah od ljubavi

Strah od ljubavi

offline
  • Pridružio: 25 Nov 2006
  • Poruke: 1

Verovatno mnogima smeta moj nachin pisanja, ali to je vash problem. nego da se vratim na temu. znate li onaj osetjaj kadaa vam je do nekog stalo, ali se bojite da pokazhete osetjanja jer ste skeptichni. verujem da ljubav dolazi samo jednom, ali kako je prepoznati, shta je sa zhivotom i vezama pre toga, shta raditi sa ostalim ljudima u svom zhivotu, oni ostaju samo stranci?

Život se nastavlja dalje u ljubavi. One veze pre su dobro došle za sazrevanje, za to da utvrdiš šta voliš, a šta ne i šta tražiš u ljubavi!

Ne razumem pitanje: šta raditi sa ostalim ljudima u svom životu? Pa nije smak sveta, ako je ljubav! Ako misliš na prijatelje - oni postoje i dalje u životu i njih se ne treba odreći. Moguće je da će jednog trenutka (na početku ljubavi) biti sa strane, ali se nikada neće izgubiti i neće postati stranci!
Moj život nije počeo sa novom ljubavi, on se samo nastavio! I ja sam sa sobom ponela prošlost, koja je bila i lepa i ružna, u kojoj sam živela sa ovakvim i onakvim prijateljima, ali mojim i ja ih se ne odričem, kao ni svoje prošlosti - svojih grešaka, svojih starih ljubavi ... To sam ja, a onaj ko me voli, mora sve to da prihvati, kao što i ja prihvatam njegove stare ljubavi, prijatelje, greške, nade..... To je život! I ljubav!

To nije experiment u hemiji pa da utvrdish stanje, a osim toga ne govorim o strasstima na hiljaditi pogled i porodichnoj ljubavi. Nije vazhno, osobe kao ti nikada to netje razumeti..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1418 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 8 sakrivenih i 1356 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 39mm, A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Atomski čoban, bankulen, Batinas, bojank, Boris90, Brana01, cemix, darkangel, DeerHunter, Dežurni pod palubom, Dimitrise93, Dorcolac, drimer, Duh sa sekirom, Georgius, HogarStrashni, ikan, Ilija Cvorovic, Insan, kinez88, Klecaviks, kokodakalo, Kruger, Krvava Devetka, Kubovac, kunktator, Kure126-7, Litostroton, LUDI, Lukaaa, milenko crazy north, MrNo, Nemanja.M, nemkea71, oganj123, oldtimer, opt1, robert1979, royst33, sap, sasa87, slonic_tonic, stegonosa, StepskiVuk, Tvrtko I, vathra, virked, VJ, vukdra, zlaya011