Treba mi savet hitno je.

1

Treba mi savet hitno je.

offline
  • Pridružio: 14 Feb 2008
  • Poruke: 12392

Znate i sami kad sam se zalio da sam omasio smer za 0.6 poena.
Danas sam bio u skoli i iskreno ne premesta mi se u moj smer.
Sada sam u Elektrotehnicar Energetike iskreno nemam pojma sta mogu da budem sa tim smerom i cemu sluzi, a ne premesta mi se u Elektrotehnicar racunara jer ovde vec imam drusto i ljubaznije profesore.
Stvarno ne znam sta mi je dodjavola. Ne znam sta zelim da budem a vec sam krenuo u skolu Sad. Ajte ljudi neki savet cupajte me iz ove uzasne stvari.

Idi tamo gde ces se bolje osecati.
Sto se gradiva tice, i tako ako se odlucis za racunare, osudjen si da grejes sam (dobrovoljno! smešak ) stolicu celoga veka. Wink

Tamtitam ::Idi tamo gde ces se bolje osecati.
Sto se gradiva tice, i tako ako se odlucis za racunare, osudjen si da grejes sam (dobrovoljno! smešak ) stolicu celoga veka. Wink


Ništa nema ni da se oduzme, ni da se doda. To je to.

Srki, bato, završi ti lepo godinu za godinom, potrudi se malo, pa ako budeš uspešan, a pored gradiva nakupiš znanja iz oblasti koje te interesuju, nemoj mnogo da se brineš, pogotovo ne sada. Držimo ti palčeve. I uvek računaj na iskrenu pomoć.

Evo i digresije, mislim cak da sam ovo negde i spomenula, ali nema veze, oprostice nam Srki.
Dakle: ovako naviknuta na nase skolstvo, godinama sam se nervirala ovde u inostranstvu po roditeljskom sastancima zbog (meni se ucinilo) premalo gradiva/domacih zadataka. A onda se jednog dana okrenem po autobusu: svi citaju knjige. Sede lepo i uzivaju, guzva taman da mozes da nadjes mesto, pola sata klackanja busom ili tramvajem a tri cetvrtine putnika sa knjigama u rukama.
A knjizare pune ko Prolazna Nama (Novosadska prodavnica koriscena kao precica, pa stoga uvek bila puna).
Valjda niko nikom nije omrznuo knjigu, ko ce ga znati. Moji klinci vec pocetkom avgusta jedva cekaju da krenu u skolu, dosadno im cim se vratimo kuci, ako smo nekud putovali.
Pa onda, valjda, vredi da ti u skoli bude lepo smešak

Tamtitam divno rečeno,baš je tako,a srki ti moraš sam prelomiti po meni ostani tu gde si kad ti se već sve dopada a ona druga ljubav prema računarima uvek će te sačekati,sretno. smešak

E, hvala ljudi. Moram da kazem ali ovo je ozbiljno po prvi put u zivotu se toliko radujem skoli. Ja biram svoje prijatelje, u osnovnoj sam imao samo jednog prijatelja ali ovde odjednom svi su mi dobri. Sta li se desava samnom? Nemam pojma Very Happy Osecam da cu jos na sve to i dobro uciti i mozda cak i biti odlican, mada i vrlo dobar uspeh je u srednjoj skoli vredan. Very Happy. Ostacu pri ovom smeru, a ako cvetaju ruze, lale, i karanfili, onda cu da probam da polazem razliku i da polozim oba smera, mislim da je to 3 predmeta samo. Jedina stvar je sto moram da ucim preko raspusta da bih polagao u Avgustu. A sad jedva cekam sutra da me probude u 5:30, da odem na stanicu i sacekam "beogradski".
Inace roditelji me nisu pustali da idem u grad do sad, i super je to sto nisu ko zna sta bih postao sada, tako da prvi put putujem sa presedanjem izmedju linija.
U odeljenju samo 3 devojcice Very Happy, i jedna mi je cak rekla cao hahah Very Happy.
O boze ne znam sta mi je. Srednja skola je nesto najlepse sto mi se desilo u zivotu, nadam se da ce tako i ostati. A vama pozdrav od srca i laku noc sutra se rano ustaje.

Srki razocarao si me radujes se skoli

Smile Da radujem se skoli. Videces ako ikada podjes u srednju Very Happy Sve je novo.

ma salim se ja

Srki94 ::U odeljenju samo 3 devojcice Very Happy, i jedna mi je cak rekla cao hahah Very Happy.
Ovo je bilo simpa... Very Happy

E, samo opusteno.

Jedini savet koji imam je da ne dozvolis da te ta pocetna euforija povuce i da malo ucis. Prati predavanja na casovima i idi u korak sa gradivom.

Srecno. Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1312 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 5 sakrivenih i 1277 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, babaroga, Brana01, ccoogg123, Dimitrise93, DonRumataEstorski, dozorni, Fabius, Goran 0000, goxin, ikan, jackreacher011011, Kubovac, kybonacci, ljuba, marsovac 2, Mcdado, minmatar34957, nemkea71, NoOneEver Dreams, oldtimer, raptorsi, robertino, Srle993, ss10, vlad the impaler, Vlad000, voja64, zdrebac, zzapNDjuric99