Ucinio sam jedno dobro delo...

1

Ucinio sam jedno dobro delo...

offline
  • SSpin 
  • Saradnik foruma
  • Pridružio: 09 Dec 2004
  • Poruke: 6488
  • Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***

Kao i bas svaki obican dan. Ni po cemu poseban, vredan izdvajanja.
Dovukoh se do poslednje stanice uz uobicajen metez grada, sirena, psovki i 'mudrih' misli 'obrazovanih sofera'. Sam na poslednjem sedistu, i kao svaki Srbin teram inat Suncu koje mi pravi graske znoja na celu. Konacno vrata zastase, pirnu vetar, ustadoh.

Na metar od mene, ispod sedista, mali debeli naradzasti novcanik. Pridjem, opipam...:"hmm debeo je". I u toj sekundi, jedna noga napred, jedna van, jedna misao vapi druga razmislja, ruka podrhtava i ja nonsalantno govorim kondukteru :"Izvinite, nekome je ispao novcanik". Predajem mu u ruke, i gledam kako ga jede ocima.

Izlazim, autobus odlazi, a ja srecan i zadovoljan jer cu sad mirno da zaspim smešak

Da je samo vise ljudi kao ti...kondukteri bi bili presrecni Mr. Green
BTW
Bolje da si otiso da operes tvoje pisanije po keju Laughing

Sad je kondukter srecan jer je dobio novac.. Srdjane, da si ti uzeo taj novcanik, moguce da bi unutra nasao licnu kartu i mogao bi da vratis vlasniku, a ovako, nema nista od toga. Izvini, ali samo sam realna

Uf, ja bih se ipak bolje osećao da sam odneo novčanik na adresu koja dominira na dokumenatima u novčaniku... ukoliko ih je uopšte bilo.
Sumnjao bih i u konduktera (šta god da mi kažete - opet bih sumnjao u njegovu doslednost).

P.S. Desilo mi se nešto slično, jednom; i baš sam to uradio - odneo novčanik na, u dokumentaciji navedenu, adresu...

Ostali tvoji otisci na novcaniku, vozac pokupio novce, odneo novcanik u miliciju prijvivsi da je neko uzeo pare iz istog, pogledaju otiske i kuc kuc cika SSpine Smile.

Salim se. Lepo od tebe SSpin...

Ja se secam da smo drug i ja (isli smo u skolu, osnovnu) i nasli smo milijardu dinara (ja mislim) crvena novcanica je bila u ono doba velikih nula, a mislim da je tada ta novcanica bila 'neko i nesto' Smile.
Uzeli smo novcanicu i pitali neku dvojicu koji su malo dalje odatle stajali da li je to njihovo, sto su oni dobrodusno prihvatili Smile.

A za tu novcanicu smo sigurno mogli da kupimo gomilu slatkisa Very Happy.

pa jel kondukteru ispao novcanik?
ako nije, onda si se grdno zaeb'o... trebao si ga predati policiji, jer su goleme sanse da kondukter stavi to u svoj dzep.

Pa sad... trenuci su bili u pitanju, a iskustva nije bilo. Ko zna da li je i bilo licne karte u novcaniku Bebee Dol

Ja sam ipak zadovoljan, jer je njemu na casti i savesti, sta god da je ucinio smešak

huh, kad pre iskucase ovi ispred mene...
generalno, delim isto misljenje sa ostalima.

Dopuna: 11 Maj 2007 0:37

SSpin ::Pa sad... trenuci su bili u pitanju, a iskustva nije bilo. Ko zna da li je i bilo licne karte u novcaniku Bebee Dol
Confused
sledeci put pamet u glavu...

Sad

Kako su sad svi dobrice jbt Bebee Dol
Pa neko je mog'o samo da uzme izletli i spiska na pivo i pljeskavice, ili sta god mu drago. Misim.. Bebee Dol

Meni savest cista smešak

A mogao si da uzmes novcanikus i da izvedes dragu negde (ako je bilo toliko para), a dokumenta i novcanik odneses u policiju.

Ili ako mislis da ce tebe okriviti da si ti uzeo novce, ostavi novcanik na stepenistu ispred pol. stanice Mr. Green.
Neko ce vec nabasati Smile.

Da ne bude zabune. Ono sto sam rekao lepo od tebe, mislio sam sto nisi uzeo pare za sebe, a slazem se sa ovim ljudima, koji su tako brzo iskucali poruke pre mene, da nisi trebao davati cika vozacu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1270 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 5 sakrivenih i 1215 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, airsuba, Apok, babaroga, Bojan85, Boris90, bufanje, cavatina, cemix, comi_pfc, CrazyDiablo, djboj, DonRumataEstorski, DPera, dule10savic, GandorCC, Georgius, GORDI, gorican, Još malo pa deda, Klecaviks, kybonacci, moldway, mrvica78, muaddib, nenad81, NoOneEver Dreams, novator, nuke92, Panter, Parker, procesor, repac, rovac, scimitar19, shaja1, Smiljke, SR-3m, Srky Boy, Srle993, stalja, StepskiVuk, Stoilkovic, virked, VJ, vlad4, vladaa012, vladulns, wizzardone, yrraf