Znaci Amerika i Amerikanci me ponekad mnogo smore.

1

Znaci Amerika i Amerikanci me ponekad mnogo smore.

offline
  • Pridružio: 25 Mar 2005
  • Poruke: 1456
  • Gde živiš: Tamo negde

Ovo ce biti blog gde cu ja pisati kako me Ameri i Amerika ponekad smore.
Nece ovo biti blog gde cu ja mrzeti Ameriku i Amerikance... Ne mrzim apsolutno nikog. Bice vise blog gde cu naglasati stvari koje ne volim.
Evo pocecu ovo jednom debilnom pricom koja je inspirasala ovu temu.

1. Dakle cuo ja da se na mom koledzu pojavio sto za stoni tenis i posto ja volim igrati stoni tenis, reko ajd da se oprobam... Dodjoh ja u "student centar" gde je lociran taj novi sto sa novim reketima i vidim lep/solidan sto i vidim ovakve rekete:
http://www.brice612.com/images/ping%20pong%20index%20.jpg
Loptice jos gore. Neke lagane, mekane, koje kad puknes lete kao baloni.
Ja naravno poceo gubiti jer nisam navikao da igram stoni tenis daskama vec reketima. I nisam navikao da mi loptica menja pravac osamnaest puta dok predje preko mrezice. Dobro... reko aj ja njima da kazem kakav sam stoni tenis ja igrao.
Skino im ja sa neta detaljne slike Julinih (Joola) reketa i butterfly-ovih... I pokazao im... I oni poceli mene da smaraju kako je to pro, kako je to neki drugi sport, kako ovo, kako ono. Reko ok, necu da se svadjam sa ljudima sto ne znaju sta je pravi stoni tonis.
I tako... ja se obradovo stonom tenisu i ubrzo se razocarao Sad

2. Zapocne pricu jedan kolega sa koledza o tome kako su ga zvali nazad u armiju i kako ih je on slatko odjebo. Zanimljiva neka prica i ja se tu umesao i spomenuo da je u Srbiji svaki muskarac duzan da odsluzi vojni rok i odjednom se ubaci u razgovor neki treci lik sa pitanjem upucenom meni "zasto vi uopste i imate vojsku, koji ce vam? ionako kad bi vas neko napao ne bi mogli da se odbranite jer ste suvise mali". Ja kad nisam puko. Ono iskuliroa sam. Uff a tako sam slatko hteo da ga isprovizam, al nisam imao hrabrosti.

1. nesto mi tu nije jasno, nije ni bitno!
2. sta te tu iznerviralo kad covek sve sto je rekao bilo je istina?

ponesi svoj reket, i igram njime? :-)
nasao se neki klipan da te isprovocira, jer razlog vec ima, jelte.. govoris o srbiji?:-) Nikad im necu oprostiti sto je monika poslala u svet bombardovanje Srbije. Evil or Very Mad

@Montano
Prema tvojoj logici, a i prema logici amera pajsera, samo bi rusi, ameri i kinezi trebali imati vojsku. Ostali su boranija, je l'?

Recoba20
da na srljamo u off bezveze, zamisli da je tako kako si rekao
te tri sile nikad ne bi udarale jedna na drugu, samim tim ne bi ni bilo rata
sve bi moralo diplomatski Wink

Jeste, ali bi udarale po ovim manjim drzavama, tako da bi na kraju i postojale samo te tri sile Smile

nisi shvatio poentu, ako bi postojale te tri sile koje predpostavimo da se nebi medjusobno tukle, da li bi postojao razlog da tuku manje drzave?

e to *ebeno burazeru..ma lepo ti njima opsuj onako po serbski sve uz osmeh i tako. mislim cula sam da nasi tako uveliko cascavaju drage im sugradjane u inozemstvu:) i to vrlo uspesno (bar do odredjenog trenutka..-ali do tad..imas vremena)

Citat:nisi shvatio poentu, ako bi postojale te tri sile koje predpostavimo da se nebi medjusobno tukle, da li bi postojao razlog da tuku manje drzave?

Citat: ljutica:: Nikad im necu oprostiti sto je monika poslala u svet bombardovanje Srbije. Evil or Very Mad

Bebee Dol

@Exodus prijatelju i za prvi i za drugi slucaj:Bog nikom nije rekao da bude glup!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1376 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 7 sakrivenih i 1332 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, aleksmajstor, Alibaba1981, Atomski čoban, bladesu, BlekMen, Bobrock1, bojank, bojankrstc, Boris90, ccoogg123, crnogorac, Dannyboy, Dimitrise93, doktor1964, Dorcolac, dragoljub11987, FileFinder, GenZee, havoc995, ILGromovnik, kuntalo, ljuba, ljubacv, madza, maiden6657, mile23, milutin134, opt1, Seeker, shone34, Srle993, Valter071, Zandar, zillbg, zzapNDjuric99, Čivi