Ubuntu 5.10 i Lucent modem problem

Ubuntu 5.10 i Lucent modem problem

offline
  • Pridružio: 26 Jun 2004
  • Poruke: 732
  • Gde živiš: Altina, Zemun

Imam Ubuntu 5.10 (kernel 2.6.12.9) i instalirao sam Lucent modem drajver komandom
dpkg -i ltmodem-2.6.12-9-386_8.31b1_i386.deb

Instalacija je bila uspešna. Nakon toga uradio sam sve što piše u Readme-u.

Pokrenuo sam System-Networking, stavim Autodetect modem i prepozna mi /dev/modem. Ukucam username i password i krene da se konektuje. Bira broj i zvuk konekcije je isto kao u Windowsu, ali kada treba da uspostavi konekciju čeka oko 10 sekundi i uradi redial i nakon toga ponovo isto. Iz Windowsa se normalno konektujem kod istog provajdera.

Zna li neko u čemu je problem?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 24 Mar 2005
  • Poruke: 799
  • Gde živiš: Beograd

Mozda treba da skines wait for dial tone...
probaj pa javi!!



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 550 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 2 sakrivenih i 517 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, celeron, cenejac111, Cirkon, Dannyboy, elenemste, Filip Marinković, goxin, ILGromovnik, indja, kulus, Marko Marković, MB120mm, mean_machine, nenad81, nikolapetkovic, NikSabac, pavle_pzs, Poznanik, S-lash, Sirius, sokars, stegonosa, Trpe Grozni, virked, VladaKG1980, vlvl, Wisdomseeker, yrraf