Reno Megane couch 1.6 e nece da upali!!!

1

Reno Megane couch 1.6 e nece da upali!!!

offline
  • Pridružio: 16 Dec 2008
  • Poruke: 47
  • Gde živiš: Bujanovac

Imam Reno vec dva meseca i nisam imao problem do sada s njim,vozio sam ga i danas i malopre mi se desilo da nece da upali.... Samo vergla u prazno,kao da nema dovod goriva... (gorivo imam u rezeorvaru) Posto je ovih dana stalno kisa,da li je moguce da je do elektronike nesto ili nesto drugo mozda pumpa???



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Poruke: 25503
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Akomulator? Alternator?



offline
  • FAMAS  Male
  • Legendarni građanin
  • Ivan Milanović
  • Pridružio: 10 Avg 2007
  • Poruke: 5475
  • Gde živiš: Strawberry Field

Proveri pumpu. Ako se ne cuje da gura gorivo, onda je normalno sto nece da pali.

offline
  • Pridružio: 16 Dec 2008
  • Poruke: 47
  • Gde živiš: Bujanovac

Akumulator je dobar,nov je... kazem vergla,al nece da upali... sad citam na reno forumu,da je taj kvar tipican kod renoovih benzinaca,kazu da je to senzor polozaja radilice...najverovatnije... e sad videcemo sutra,cu do majstora!ako je neko imao slicno iskustvo neka pise...vidim da ja ovu noc necu da prespavam :/

offline
  • Lorki  Male
  • Moderator foruma
  • Sasa
  • Pridružio: 21 Nov 2006
  • Poruke: 2576
  • Gde živiš: U automobilu ...

Nije ti otisao senzor polozaja radilice vec verovatno olabavili kontakti na njemu, pokusaj da pricvrstis, obrises.

offline
  • FAMAS  Male
  • Legendarni građanin
  • Ivan Milanović
  • Pridružio: 10 Avg 2007
  • Poruke: 5475
  • Gde živiš: Strawberry Field

Ako kupujes nov, cena je oko 40 evra za tvog Megana.

offline
  • Pridružio: 16 Dec 2008
  • Poruke: 47
  • Gde živiš: Bujanovac

jos da uspem da ga nadjem Smile

offline
  • FAMAS  Male
  • Legendarni građanin
  • Ivan Milanović
  • Pridružio: 10 Avg 2007
  • Poruke: 5475
  • Gde živiš: Strawberry Field

Napisano: 20 Okt 2010 23:33

Lorki ::Nije ti otisao senzor polozaja radilice vec verovatno olabavili kontakti na njemu, pokusaj da pricvrstis, obrises.

I naprskaj WD-40 sprejom.

Dopuna: 20 Okt 2010 23:35

http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=5079.0 Evo ovde je sve objasnjeno.

offline
  • Pridružio: 16 Dec 2008
  • Poruke: 47
  • Gde živiš: Bujanovac

Napisano: 20 Okt 2010 23:46

Ali moj motor je 1.6 8v, stariji model.. 96 godiste mi je auto!

Dopuna: 24 Okt 2010 0:33

Danas sam popravio auto,i malopre mi se opet pokvario!Sad(( Majstor je rekao da je bio problemu i instalaciji ali mi nije rekao konkretno sta... Dobro mi je naplatio,al izgleda nije dobro odradio posao! 25 km sam slepao auto do njega ,i evo opet nista...5 puta sam upalio,6 put nece

offline
  • Lorki  Male
  • Moderator foruma
  • Sasa
  • Pridružio: 21 Nov 2006
  • Poruke: 2576
  • Gde živiš: U automobilu ...

Instalicajija je sirok pojam, neka ti objasni u cemu je problem.

Proveri dzekove na pumpi da mozda tu nemas prekid, ovo je ono sto mozes sam da uradis.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 433 korisnika na forumu :: 9 registrovanih, 1 sakriven i 423 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Boris902, ekser222, galijot, kaptain2, mrav pesadinac, shaja1, vathra, voja64, yiyi