Championship Manager 2001-2002

Championship Manager 2001-2002

offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Istina, otvorio sam temu o ovoj prastaroj igri, ali samo zato sto se ona "jos drzi". Mnogi ljubitelji CM i FM serijala smatraju ovo, poslednje zajednicko izdanje "Eidos"-a i "SiGames"-a, najboljim (najigrivijim, najzaraznijim) fudbalskim menadzerom ikada.

Armija fanova je tolika da se i dan danas azuriraju bazu igraca i trenera. Nedavno je izasla i "zakrpa" pomocu koje mozete da igrate igru pocev od sezone 2008/09. Postoje, naravno, i "zakrpe" pomocu kojih je moguce igrati i nase lige, nepostojecu Adriatik ligu (ex-SFRJ), kao i mnoge druge lige koje u originalnoj igri ne postoje. Vise o svim ovim zakrpama na oficijelnom fan-club-forumu http://www.champman0102.co.uk/forum/index.php

Sam sam bio zarazen ovom igrom i ljubav prema njoj me je terala da probavam sve naredne menadzere. Ocekivao sam valjda da ce bar jedan od njih nadmasiti "01-02", ali, po mojem misljenju, nijedan naslednik nije ni na korak prisao najboljem.

Zato sam nedavno poceo ponovo da je igram. I ponovo sam odusevljen zaraznoscu igre koja nema ni 2D prikaz utakmice, vec samo tekst. Mladjim igracima ce ovo verovatno predstavljati problem koji ce ih odvojiti od igre. A ja cu samo reci - nije sve u kozmetici!

Moj tim-favorit je "Rushden & Diamonds" i kada je igra prvi put izasla, sa ovim cetvrtoligaskim klubom dosao sam do Premijer lige, osvojio kup UEFA, Liga i FA kup Engleske... Sada ponovo pokusavam isto i ide i bolje nego prvi put (iskustvo? Smile ). Trenutno igram trecu sezonu. U prvoj smo igrali finale FA kupa i posto nas je u istom pobedio Arsenal (na penale), koji je u Premijer ligi bio treci, oni su otisli u Ligu Sampiona, a mi u kup UEFA - kao treceligasi! Tukla nas Valensija u drugom kolu (te godine bili su finalisti UEFA kupa). U drugoj sezoni smo kao treceligasi osvojili Liga kup i sad u trecoj sezoni opet igramo kup UEFA... Ovoga puta kao drugoligasi.

U prvom kolu UEFA kupa ove sezone izvucemo - Partizan! Mr. Green Uz izvinjenje svim grobarima, u Beogradu je pukla petarda:



Dodavacu dalje zanimljive skrinove, a sve vas ljubitelje CM0102 pozivam da se prikljucite temi.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 06 Nov 2008
  • Poruke: 73
  • Gde živiš: Resnik

Ja sam nabavio CM0102 i nije los!Krenuo sam sa QPR! Very Happy Cool :S:



offline
  • Pridružio: 28 Apr 2008
  • Poruke: 79

Da ne otvaram novu temu. Nece da mi pokrene igricu, zna li neko kako ovo da resim:



Hvala unapred![/img]

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1360 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 10 sakrivenih i 1312 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Alibaba1981, bladesu, Bobrock1, bojank, bojankrstc, ccoogg123, cemix, Dimitrise93, Dorcolac, dragoljub11987, FileFinder, GenZee, havoc995, ILGromovnik, JOntra, kovinacc, Kubovac, kuntalo, kybonacci, ljuba, madza, maiden6657, Mercury, Mihajlo, mile23, Milos ZA, Misirac, opt1, pein, Seeker, shone34, Valter071, Zandar, zillbg, zzapNDjuric99, Čivi