Mrkonjić nudi pare povredjenim u saobraćajki

Mrkonjić nudi pare povredjenim u saobraćajki

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

U sudaru privatnog automobila "mercedes“ potpredsednika Skupštine Srbije i funkcionera SPS-a Milutina Mrkonjića i "juga“ užičke registracije, koji se dogodio nadomak Nove Varoši, u ponedeljak uveče, povredjene su četiri osobe.

Socijalistička partija Srbije potvrdila je da je funkcioner te stranke i potpredsednik Skupštine doživeo saobraćajnu nesreću i da je povredjenima u nezgodi ponudio novčanu pomoć u visini šet poslaničkih plata.

Bračni par Velimir (51) i Slavojka Šopalović (45) su teže povredjeni, dok su njihova ćerka Tanja (1Cool i Milutin Mrkonjić prošli sa lakšim povredama.

Posle ukazane lekarske pomoći u prijepoljskom Zdravstvenom centru, porodica Šopalović je prebačena na dalje lečenje u užičku bolnicu. Velimir je, kako se nezvanično saznaje, zadobio prelom čeone kosti i rebara, dok su njegovoj supruzi Slavojki Šopalović polomljeni ruka i rebra.

Mrkonjić se "mercedesom“ kretao putem iz Užica, a Šopalović je "jugom“ dolazio iz pravca Nove Varoši. Do sudara je došlo na jednoj od oštrih krivina u blizini mesta Suljina česma.

Opštinski javni tužilac u Novoj Varoši Ljubiša Dragašević izjavio je za "Blic“ da uzroci nesreće još nisu utvrdjeni.

"Očekujemo da će slučaj biti razjašnjen posle analize krvi vozača, saslušanja putnika i tehničkog pregleda vozila", kaže Dragašević.

Kako saznajemo, po nalogu tužioca Dragaševića odmah posle nesreće uzeta je krv od Mrkonjića i Šopalovića, a saobraćajni stručnjak iz Užica počeo je pregled oba vozila.

Mrkonjić je, kako se navodi u saopštenju SPS-a, više puta posetio povredjene i odrekao se šest svojih plata u korist materijalne pomoći povredjenima.

Izvor: http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=66882



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1285 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 4 sakrivenih i 1249 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, amaterSRB, antonije64, bojank, bojcistv, bokisha253, CikaKURE, dekir, Dimitrije Paunovic, DonRumataEstorski, drimer, Excalibur13, Georgius, gorval, janbo, JimmyNapoli, Kibice, Kubovac, kuntalo, Lazarus, Leonov, milenko crazy north, milutin134, novator, sasa87, Skywhaler, Srky Boy, stegonosa, Toper, Trpe Grozni, vasa.93, vathra