Sukob tokom potrage za Jakupijem

Sukob tokom potrage za Jakupijem

offline
  • Pridružio: 17 Sep 2007
  • Poruke: 292

Tetovo -- Makedonska policija vodi akciju potrage za Ljirimom Jakupijem i pripadnicima njegove kriminalne grupe, kažu nadležni.

U akciji makedonske policije, koja je od jutros u toku na Šar planini, nema žrtava ni među civilima ni među policajcima, ali su ubijena sedmorica pripadnika kriminalne grupe, saznaje agencija Beta iz više policijskih izvora. Za sada nisu uhvaćene vođe grupe - Ramadan Šiti i Ljirim Jakupi zvani Nacist, rekli su ti izvori.

Grupa je razbijena - jedan deo je otišao prema planini a drugi prema selu Vešala. Policija treba da izvrši pretres kuća u selu Brodec.

Sa kosovske strane više stotina vojnika Kfora zatvorilo je granicu između Srbije i Makedonije, zbog oružanog sukoba makedonske policije i naoružanih grupa Albanaca u selima podno Šar-planine, u okolini Tetova.

U sukobima, prema izveštajima medija, koji se pozivaju na nezvanične izvore, ima poginulih, a osam osoba je ranjeno. Sukob od šest sati ujutru vodi se u selu Brodec, gde je zapaljeno nekoliko kuća.

Vojnici Kfora imaju teško naoružanje i spremni su da pucaju u slučaju prelivanja oružanih sukoba na kosovsku teritoriju.

Specijalne jedinice makedonske policije jutros su otpočele akciju protiv naoružanih grupa koje predvode Ramadan Šiti i Ljirim Jakupi, koji je pre nekoliko meseci pobegao iz zatvora Dubrava na Kosovu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&....._id=271201



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1200 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 5 sakrivenih i 1150 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Areal84, celik, crnitrn, dane007, Dimitrise93, draganca, dragoljub11987, dushan, FOX, goxin, Griffon vulture, hatman, hologram, hooraay, Ivica1102, janbo, Karla, Koridor, ksyyaj, kybonacci, Leonov, Lieutenant, mackenzie, marsovac 2, mercedesamg, Mercury, milenko crazy north, miodrag, MiroslavD, Mixelotti, Ne doznajem se u oružje, ObelixSRB, pein, procesor, radoznao, ruger357, slonic_tonic, Sokic, styg, uruk, vlajkox, yrraf, zzapNDjuric99, 125