ATI Catalyst Control Center?

ATI Catalyst Control Center?

offline
  • Pridružio: 10 Nov 2004
  • Poruke: 966
  • Gde živiš: Novi Sad

Skinuo sam sa neta ATI Catalyst Control Center 6.10 verziju i na bilo kom racunaru gde instaliram taj softwer neca da se pokrene, kako mogu da ga pokrenem, jer to greska do kompa?
Imam mom kompu imam ATI X1300, na laptopu imam X300 i kod druga sam probao na 9600 i tamo nece...
Sta mi predlazete?
Poz!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

Bilo vec X puta, i uglavnom se ispostavljalo da .NET nije bio instaliran.



offline
  • Pridružio: 10 Nov 2004
  • Poruke: 966
  • Gde živiš: Novi Sad

Imam ja net 2, posto uopste se nije htela pokrenuti ni instalacija dok nisma instalirao .NET framework 2.

offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

Hm, reinstaliraj .net 2, skini najnoviji 6.12 (cini mi se da je 6.12 najnoviji) set drajvera za ati, pa probaj ponovo...

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

I jos nesto, mada nisam siguran da li je to ovde slucaj:
Programi pisani za .NET 1.1 ne rade na .NET 2.0, potrebno je imati instalirano oba frameworka. Ta dva FW-a su nezavisni, tj. dvojka nije update jedinice.

offline
  • Pridružio: 10 Nov 2004
  • Poruke: 966
  • Gde živiš: Novi Sad

@pixxel
Reinstalirao sam NET framework 2 i instalirao ATI Catalist 6.12 verziju.
I isto se to sve pojavljuje i jos na shutdown-u kada pritisnem dugme shutdown izbaci mi nesto u vezi net framework 2 *i tu treba da pritisnem End Now*?
Da probam novi net framework2 da skinem sa microsoftovog sajta, a ne sa atijevog?

@bobby
Imam ja obadva instalirana, net 1 onaj koji sam dobio odmah pri instalaciji windowsa, a net 2 sam instalirao naknadno.

Dopuna: 24 Dec 2006 14:32

Niko ne zna odgovor...? :-(
Poz!

offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

ma to na shutdownu windowsa radi i meni, to nije toliki problem... problem je sto ne mozes da pokrenes control center... jel' ti izbaci neku gresku, ispisi da li ista napise, pa da vidimo sta dalje...

offline
  • Pridružio: 10 Nov 2004
  • Poruke: 966
  • Gde živiš: Novi Sad

Evo ovako, u startup listi imam ubacen jedan servis (ACC.exe 'cini mi se da se tako zove') koji je potreban da bi se catalyst pokrenuo, ali cini mi se da taj servis ne radi i sada ako kliknem na catalystovu ikonicu nista se ne desava, niti izbaci neku gresku, samo malo hard nesto odradi i nista dalje...?

Dopuna: 28 Dec 2006 13:20

Skinuo sam Omega Drivere i sve radi cool!
Izvinite sto sam vas mucio sa pitanjima.
Poz!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 565 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 9 sakrivenih i 516 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, amaterSRB, aramis s, BSD, Djokkinen, Drug pukovnik, dule10savic, galijot, goxin, jery2, krkalon, LUDI, madza2, Marko Marković, Milos ZA, Mirage 2000N, nemkea71, nuke92, ObelixSRB, Oluj2.1, Overkill, RADOVAN.S, Rakenica, RedMarko, repac, robertino, samsung2, shaja1, sombrero, Srky Boy, Srna, StefanNBG90, stegonosa, suton2, Toni, USSVoyager, Vlada1389, vlvl, zlaya011