Problem sa BIOS-om

Problem sa BIOS-om

offline
  • igob94  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 26 Mar 2009
  • Poruke: 13
  • Gde živiš: Leskovac

Zdravo. Imam laptop compaq armada 1573D i na njemu je bio instaliran win XP ali je bio prespor pa sam odlucio da instaliram win ME ali ne mogu uci u bios kako bih promenio boot order (podeseno je da podize sistem sa HDD-a). Pokusao sam sve tastere pri paljenju laptopa ali ni jedan ne ukljucuje bios.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Da li si probao sa F1 ili sa F5 da dodjes do BIOS-a?



offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24130
  • Gde živiš: Wien

Izgleda da imas jedan od onih Compaqa kojima je deo BIOS-a bio na HD-u, pa si mozda obrisao tu particiju kada si instalirao XP.

Pogledaj zadnju poruku u ovoj diskusiji:
http://www.developerfusion.com/forum/thread/22892/

offline
  • igob94  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 26 Mar 2009
  • Poruke: 13
  • Gde živiš: Leskovac

Probao sam sve tastere pri startu ali ni jedan nece da ukljuci bios. Moguce da je bios bio na hardu pa se prilikom instalacije XP-a izbrisao.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 652 korisnika na forumu :: 17 registrovanih, 0 sakrivenih i 635 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1798 - dana 19 Sep 2019 18:42

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, Arhiv, Bane san, bato3, brundo65, cikadeda, drasko003, Gabriel18, Georgius2, GreenMan, havoc995, Kos93, lav23, Milos1977, NenadG, Srki94, wizzardone