cli.exe application error

cli.exe application error

offline
  • Pridružio: 14 Maj 2005
  • Poruke: 22

Reinstalirao sam KAV i nakon restarta mi se stalno otvara prozor:
cli.exe application error-The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click OK to terminate the application. Ovaj prozor mi se otvara stalno kad palim racunar. Moze li mi neko objasniti kako da resim problem!!!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

cli.exe je proces koji se javlja instaliranjem ATI Catalyst drajvera. Reinstaliraj ATI drajvere i taj se error nece vise javljati, a ako ti je tesko da vrsis reinstalaciju, za pocetak barem procisti reg bazu.



offline
  • Pridružio: 14 Maj 2005
  • Poruke: 22

Reinstalirao sam drajvere i pokrenuo Registry Mechanic ali opet isto.

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Na netu sam nasao da treba da imas instaliran NET Framework, pokusaj i stim. Takodje pokusaj da instaliras neku drugu verziju ATI Catalyst drajvera.

offline
  • Pridružio: 14 Maj 2005
  • Poruke: 22

NET Framework je resio problem sa cli.exe ali sad nakon par minuta mi se automatski uradi log out sa mog account-a>>>kako to da resim?

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

http://windowsxp.mvps.org/Autologon.htm

offline
  • Pridružio: 14 Maj 2005
  • Poruke: 22

Hvala na pomoci!!!

Dopuna: 13 Jan 2006 14:14

Sad imam srugi problem>>>kad ne radim nista na racunaru nakon 2-3min mi se automatski racunar prebaci na log on stranu sa mojim account-om isto kao da se upali screensaver!!! Sta da radim???

offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Može i bez instalacije.Net'a ali onda ostajete bez ATI control panela

link za par saveta:
http://www.mycity.rs/phpbb/viewtopic.php?t=8644&highlight=cli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 797 korisnika na forumu :: 59 registrovanih, 8 sakrivenih i 730 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Aleksandar Tomić, aleksmajstor, AleksSE, Andrija357, Arsenije, Atomski čoban, awathorn, babaroga, Belac91, Bubimir, ccoogg123, CrazySerb_MLD, dane007, dankisha, dok80, Drug pukovnik, Duh sa sekirom, Igor Brkic, ivan1973, Jovan Nenad, kairos, kaptain, koom0001, kvcali, Lieutenant, Magistar78, Mendonca, mige, MrNo, ninareflex, pandur, Panter, Paor, proleter373, pvoman, Ray1973, rikirubio, Rocker, Roman, ruso, S2M, sakota79, savaskytec, Shinobi, skvara, sokars, srecko81, Srky Boy, stagezin, stemark, tomigun, uros, Van, virked, Voja1978, |_MeD_|, Žukov, 125