prilikom startovanja programa izbacuje gresku...

prilikom startovanja programa izbacuje gresku...

offline
  • Sasha Jovanovic
  • Pridružio: 29 Avg 2008
  • Poruke: 283
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 06 Mar 2011 2:16

dobar dan ovde sam lepo snimio sta mi se desava molim vas da mi pomognete ako zate.. Very Happy




Dopuna: 06 Mar 2011 2:21

to mi se desavalo i kod ccleaner-a i na nuendo 4 pa sam reinstalirao racunar i instaliao nuendo par puta sam ga pokrenuo i radio je mislio sam da je problem resen ali se ponovo pojavilo pomozite mi molim vas...Unapred hvala...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Dr SiGn  Male
  • Stručni saradnik
    Windows
  • Pridružio: 11 Jul 2005
  • Poruke: 1149
  • Gde živiš: Beograd

Probaj sa reinstaliranjem Visual C++ biblioteke.
Evo ti direktan link:

XP 32-bitni

http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5D.....st_x86.exe



offline
  • Sasha Jovanovic
  • Pridružio: 29 Avg 2008
  • Poruke: 283
  • Gde živiš: Beograd

nece ni to.. jel imas neko drugo resenje?

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Jel si pokusao da deinstaliras program pa ponovo instaliras?


Skini npr ovaj registry cleaner i izvrsi skeniranje: http://www.vitsoft.org.ua/Eng/index.htm

offline
  • higuy  Male
  • Legendarni građanin
  • penzionisani tabijatlija
  • crni hronicar
  • Pridružio: 21 Apr 2010
  • Poruke: 8565
  • Gde živiš: Dubocica

Promeni verziju programa koji koristis.

offline
  • Senor  Male
  • Ugledni građanin
  • Uroš Stegić
  • Pridružio: 19 Jul 2006
  • Poruke: 308
  • Gde živiš: Pančevo

Koji sistem imas? 32 ili 64 bitni? Kaze da je problem u 'floating point'-u. Prevedeno na srpski, problem u definisanju pokretnog zareza. Najcesce se to desava usled razlika u arhitekturi OS-a i programa koji instaliras. Ako imas 64-bitni windows, onda bolje trazi takve programe jer je preciznost zapisa brojeva u pokretnom zarezu (duplo) drugacija za 32-bitne i 64-bitne sisteme prema IEEE-754 standardu. Najverovatnije je to problem. Koju verziju visual studija imas?

offline
  • Sasha Jovanovic
  • Pridružio: 29 Avg 2008
  • Poruke: 283
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 07 Mar 2011 18:17

Vise puta sam ga obrisao i ponovo instalirao cak sam u medjuvremenu i reinstalirao sistem i opet prvi drugi put kad pokrenem radi pa odjednom nece...

trazio sam i nasao sam kao negde i poskidao sve te cleaner-e koje su nudili pokusao i nece.......


koju verziju preporucujes mada pre reinstalacije se desilo i na drugom programu koji uvek radi ccleaner ....

inace imam 32bit-ni

i sta mu dodje visual studio Smile

tnx za cimanje Smile

Dopuna: 07 Mar 2011 18:17

inace probacu sa ocim cleaner-om sto si mi dao link javljam sta je bilo...

Dopuna: 07 Mar 2011 18:21

nije pomoglo ma nema veze ako se neko seti necega nek mi javi u svakom slucaju hvala puno na cimanju Smile pozdrav svima

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 825 korisnika na forumu :: 36 registrovanih, 5 sakrivenih i 784 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, Bubimir, darcaud, darios, DPera, Duh sa sekirom, FOX, Frunze, gacesam, goran.vvv, HrcAk47, Istman, laurusri, Leonov, MaksicZoran, Megapurpletv, mercedesamg, Mercury, Neutral-M, nuke92, Parker, pceklic, pein, r77adder, raketaš, S2M, Steeeefan, stokssone, theNedjeljko, Trpe Grozni, VladaNS1978, vladetije, voja64, wizzardone, zoranis