problem po instalaciji SP2

problem po instalaciji SP2

offline
  • Pridružio: 15 Jun 2005
  • Poruke: 30
  • Gde živiš: istocno sarajevo

Reinstalirao sam XP i vec 3 put po zavrsenoj instalaciji SP2 na prvom dizanju sistema zaledi mi se pocetni ekran na natpisu windows xp i ne dozvoljava ni safe mod pa ni repair...mislim da je u pitanju disk tako da mi je sad SP1 a volio bi i SP2 kako da rijesim ima li ko ideju hvala



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 1715
  • Gde živiš: Beograd

Uradi update windowsa. On ce se sam update-ovati na SP2, ali to ce da potraje...



offline
  • Pridružio: 23 Avg 2005
  • Poruke: 68

Instal XP pa zatim instal SP2 treba sve da prodje bez problema. A ovo sa update....ne verujem da je iko instalirao SP2 preko update.... izvinjavam se ^next^..Pozdrav!

offline
  • Pridružio: 15 Jun 2005
  • Poruke: 30
  • Gde živiš: istocno sarajevo

Pazi, nije problem sa instalacijom ona prodje ok. i xp i sp2 ali prilikom prvog butanja xp se zaledi i nista .....

offline
  • Pridružio: 08 Okt 2005
  • Poruke: 109
  • Gde živiš: Italy

Imao sam isti problem !
Resio sam ga tako sto sam instalirao Windows sa integrisanim SP2.
Sve do tad nikako sa Windowsom SP1 i update SP2 .
Moj problem je bio kako sam ja shvatio sto imam procesor Inrel Presscot !
Dali ga slucajno imas i ti ?

Dopuna: 05 Nov 2005 20:09

Sad sam proverio i ako je tako trebace ti pre instalacije SP2 update kb885626 !
Proveri !!!

offline
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 1715
  • Gde živiš: Beograd

@milosevac

Ja imam intel presscot i instalirao sam prvo SP1, pa SP2, i sve je bilo ok

offline
  • Pridružio: 08 Okt 2005
  • Poruke: 109
  • Gde živiš: Italy

microsoft.com/downloads/details.aspx?Fa.....layLang=en

offline
  • Pridružio: 15 Jun 2005
  • Poruke: 30
  • Gde živiš: istocno sarajevo

upravo sam skinuo update javljam se sta sam uradio,uzgred kod mene je prescot celeron

Dopuna: 06 Nov 2005 1:56

hvala milosevac uspio sam posto sam prvo instalirao kriticni update samo znas li ti ili neko drugi zasto mi je internet brzina manja posto sam instalirao sp 2
sad pokazuje 33 600 bps a bilo je 50... i nesto bps
jos jednom hvala i pozdrav..............

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 745 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 6 sakrivenih i 698 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Acaks88, Botovac, Bubimir, Buda Baba, dankisha, Djokislav, doklevise, Dorcolac, Dukelander, eighty-one, gagidjuric, Georgius, goxin, hyla, igorpet, ikan, Koridor, kybonacci, ladro, ljuka988, LonelyWolf, Mauzer91, mihajlot2013, mile23, Mixelotti, Nemanja.M, nenad81, ostoja, pandur, panzerwaffe, pceklic, pedja.st, raf87, Sale.S, Srki94, stagezin, Trpe Grozni, vlad84, W123, x9, zlatkoa987