TECH deo OPŠTI deo VOJNI forumi

Blog korisnika Deathangel

Threshold
Idi na vrh
Radi se o fenomenalnom engleskom prog bendu koji je izdao novi album Dead Reckoning.Da li ste slusali ovaj fantastican bend?!

Diskografija:

* Wounded Land (1993, SE 2001)
* Psychedelicatessen (1994, SE 2001)
* Extinct Instinct (1997, SE 2002)
* Clone (1998-)
* Hypothetical (2001)
* Critical Mass (2002)
* Subsurface (2004)
* Dead Reckoning (2007)

Oficijalni sajt:
http://www.thresh.net

Najbolji Albumi U 2006!
Idi na vrh
Ajde da vidimo sta se najvise slusalo u predhodnoj godini i koje su to grupe napravilo nsto sto ce se slusati jos dugo dugo vremena!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 508 korisnika na forumu :: 34 registrovanih, 3 sakrivenih i 471 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1567 - dana 15 Jul 2016 19:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 11neco11, _commandos_, Aleksandar Tomić, arsa2, asknoone84 2, Atomski čoban, babaroga, BSD2, cikadeda, darkangel2, darkstar101, GreenMan, j22, kalens021, kolateralnasteta, Kordon, Lieutenant, liki83, liman2, m0nstrum_, Mercury, mgaji21, Milan A. Nikolic, mrkanidja, nemkea71, NenadG, Oluj2.1, Pippi Langstrumpf, Raptor12, Regrut Boskica, sasa.zoric, sovanova95, spektorsky, Srki94