Buntovnice s razlogom...

Buntovnice s razlogom...

offline
  • Pridružio: 16 Apr 2005
  • Poruke: 2908

Snazne dovoljno da svoje sudbine same kroje, da se otrgnu proseku, zene ciji su ciljevi bili nesebicni, a dela bezvremena.

Sta ih je pokretalo? Sta ih je drzalo da se i u najtezim momentima ne slome?

Tesko mi je da izdvojim neku od mnogih koje me impresioniraju i navode na pomisao kako sam mozda sebicna i slaba.

Mozda Frida Kahlo, slikarka, koja je svoje uzase iz detinjstva pretocila u izuzetna ostvarenja, koja su je podigla na pijedestal najvece umetnice 20-tog veka.

Ili mozda Helen Keller, zena koja je zbog teske bolesti u detinjstvu ostala gluva, slepa i nema, a ipak uspela da postavi nove standarde i ucini svet boljim mestom za osobe slicne sebi koje su zivele do tada u potpunom mraku nemocne da se izbore za svoje mesto u drustvu.

Nisam sigurna da cu ikada doci do odgovora....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1105 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 10 sakrivenih i 1055 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: antonije64, Areal84, Asparagus, Bane san, Bobrock1, bozo13, Brana01, darkangel, dmdr, dragoljub11987, DragoslavS, GandorCC, Georgius, goxin, ILGromovnik, Karla, Komentator, kovinacc, kybonacci, ljuba, milanovic, Milometer, milos.cbr, Mlav, NoOneEver Dreams, oldtimer, ostoja, Pikac-47, prashinar, procesor, Ripanjac, simazr, Sirius, taz1cl, Trpe Grozni, vasa.93, VJ, Vlad000, Vlada78, vladulns