Dodirni me - Nije moguce

Dodirni me - Nije moguce

offline
  • remix 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 04 Avg 2007
  • Poruke: 1

Najnoviji singl popularnog pjevača Velimira Remića iz Istočnog Sarajeva, pod nazivom "Nije moguće" krajem juna izašao je na najpopularnijoj remix kompilaciji u Njemačkoj, koju izdaje muzička produkcija “F-ton”. Ovaj CD će se distribuirati na području Njemačke, Austrije, Švajcarske, Balkana…Ono što je diglo medijsku prašinu u posljednje vrijeme jeste i činjenica da su istu grčku pjesmu snimili I Velimir I Dara Bubamara, s tim što se kod nje zove "Dodirni me". Velimir na sve špekulacije kaže :

"Izuzetno mi je drago što sam snimio ovu grčku pjesmu, a nakon mene i Dara Buabamara, jer je to dokaz, da je pjesma zaista vrhunskog kvaliteta.Svako od nas je otpjevao na svoj način, i mislim da u obje verzije odlično prihvaćena kod slušalaca, tako da sam potpuno zadovoljan, a na razne novinske natpise uopšte ne reagujem i nemam ništa protiv Dare Bubamare", jer je ona inače moj veliki prijatelj.
Nastavak...

Izlazak Remićevog drugog singla je za njega potez o kom je mogao samo sanjati, a sve se desilo savim slučajno. "Moja pjesma je dostupna na internetu kao "download" i zapazio je srpski DJ po pseudonimu Crni Zmaj, koji inače živi i radi u Frankfurtu.Kontaktirao me je i predložio saradnju, jer će kako producenti prognoziraju, remix moje pjesme izazvati veliku pažnju i otvoriti mi vrata Evrope". Ovaj dvadesetogodišnji vokalni solista uskoro će snimiti i video spot za novi budući hit "Nije moguće", a kao moguća lokacija spominje se diskoteka AQUA I planinska ljepotica Jahorina.

Josh samo da dodje DJ Zmija i ekipica je na okupu Smile

Ma nije moguce Laughing
Vidim stoji rame uz rame sa Darom Bubamarom...

Evo sutra se sisam i pocinjem da slusam narodnjake Mr. Green ... kad nemci to slusaju mora da je dobro Mr. Green

Steta sto ide na Jahorinu da snima spot, bolje da je otisao na Igman mozda sretne Seju Kalaca i Crnog Mr. Green

remix je extra, svako ima pravo na svoje misljenje !

remix ::remix je extra, svako ima pravo na svoje misljenje !
Zasto govoris o sebi u trecem licu Question
Mogao bi da probas i ovde da se reklamiras: http://www.legacy-promotion.net/forum/index.php

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 840 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 5 sakrivenih i 804 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, Arahne, cenejac111, Dukelander, dule10savic, FileFinder, gorval, HrcAk47, janbo, Karla, mercedesamg, Mercury, mik7, mikrimaus, milan.vukovic, minmatar34957, Mlav, Nemanja.M, RJ, Romibrat, sasa87, Sir Budimir, Srki94, stegonosa, vathra, vladetije, vlajkox, wizzardone, 1107, 79693