It Ain’t What You Do It’s The Way That You Do It

It Ain’t What You Do It’s The Way That You Do It

offline
  • iDemo  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 11 Jan 2009
  • Poruke: 0

Ne secam se kada sam poverovao u gornju ‘zapovest’ - dal’ u skoli ili posle ili ko-zna kada - al’ sam onomad dobio jos jednu - ko zna koju potvrdu to je tome zaista tako. Dakle - zaista nema veze sta radite ako to radite - kako valja & trebuje. Sa stilom. Ili tako vec nekako.

Isli smo onomad na neki kombinovani bbq (rostilj aus verzija) i bash se lepo proveli… Lepo drustvo, sa raznih strana i tako to. Cujem posle komentar - onaj tip (pazi - tip??) je bash lik - tak’ je simpatican & cool i sve dalje redom. Da, stvarno - covek sija - em nacitan em pametan i sve ostalo. A i ona njegova mu lepo stoji. Ma da - lice (c kao cvorak). Ovo je kao vrhunac ’slaganja’ - je@ote - poceli su i da lice. Plus hodajuca biblioteka osamdesetih (mada je covek mladji, bio je u pesku u to vreme) - odatle i naslov - Fun Boy Three - It Ain’t What You Do It’s The Way That You Do It - i ko je koga ozenio (Fun Boy Three vs Bananarama) i ko se za koga udao (Bananarama vs eurithmics) i ko je s kim i kada pevao, svirao i dalje redom. Kazu mi da je svirao po lokalnim klubovima hitove iz osamdesetih sa drustvom iz skole (paz’ da nije - pomislim)… Ostade meni poenta - kad sam morao da objasnim cime se covek bavi - od cega zivi & na sta zaradjuje pare - kazem - nasam se da necemo imati posla s njim u dogledno vreme. A zasto - tako je fin & prijatan. Pa jeste, znas - izucio covek tesko radeci u pogrebnom ‘zavodu’, sad je nekakav menadzer tamo… Ma lazesh. Jok ja. Ne lazem - zasto bih. Sve smo se lepo slozili samo ispade sad sporno sta covek radi - pa sta radi - posten posao - malo samo neprijatan ako si mu mushterija… Mislim - i nije strasno ako si mu mushterija - problem je ako je neko od tvojih… Sr@nje.

Ok, valjda cemo to kasnije - sto kasnije a danas mozemo da nahvatamo malo po coskovima - iz starih dana
au.youtube.com/watch?v=ITWZ7wOTojA&feature=related

Nego, jel’ znash da je deda bio zadnjih 15ak godina zivota uclanjen u ‘Veseli plamicak’??

Jok… Moram da se raspitam kako se ovde zove ‘ Veseli plamicak’ i kako stoji stvar sa njihovim menadzerima - jel’ znaju ko je kome pevao pratece vokale ‘86e na ‘87u…

jelte moliću lepo ...putniče u prolazu,pošto ja neznam engleske smešak poneku reč ajd bož pomozi,al ovo je bre LOL GUZ - Glavom U Zid predugačko....i samo mi nemoj reći komi je kriv Bebee Dol pa prema toma ništa nerazumem,ajd molim te napiši prevod,pa da postujem,izvini ja sam samo jedna baka,pa molim prevod bloga. Ziveli ostaj mi u zdravlju i veselju,danas je lep dan.

Pa sta nije jasno i na srpskom (pravoslavnom)???
It Ain’t What You Do It’s The Way That You Do It???
Nesto kao nema veze sta radish nego kako (to radish)...
OK?

iDemo ::Pa sta nije jasno i na srpskom (pravoslavnom)???
It Ain’t What You Do It’s The Way That You Do It???
Nesto kao nema veze sta radish nego kako (to radish)...
OK?


OK....kad ti tako kažeš,vrag bi ga znao,šta to bi,nešto sam :tela,možda i nisam,pa sam pomislila,ajd laku noć smešak

@iDemo
dobro kažeš, zapovijest, treba li bi biti zapovijest, pravilo za sve, ne samo za rad u smislu posla, nego i za sve čovjekove aktivnosti (ne bih sad o neprimjerenima)
Zaista, iskrenost u radu, ophođenju, dostojanstvo, čime god se bavili.

Gledam neku seriju, gdje mladi stažišta grubo ide na starijeg kolegu, pretpostavljenog, koji ga hvata kako ga iza leđa ogovara.

Mladi doktor u frci, pita hoću li sad da dobijem otkaz?

Ne, naravno da nećeš, ali moraš makar da se pretvaraš da me poštuješ i biće sve u redu...

Makar malo... To je to. Makar malo ako ne bude bolje od toga...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1366 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 3 sakrivenih i 1333 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bojank, bojcistv, ccoogg123, CikaKURE, darkangel, dekir, DonRumataEstorski, dragoljub11987, drimer, Excalibur13, galijot, hyla, ikan, jackreacher011011, janbo, Kruger, Kubovac, Leonov, Mcdado, Milometer, Milos ZA, mnn2, nenad81, NoOneEver Dreams, novator, sasa87, Srle993, Trpe Grozni, Vlada1389, VP6919