Ja bezim ....

1

Ja bezim ....

offline
  • vagabundo :)
  • Pridružio: 12 Jan 2011
  • Poruke: 1409
  • Gde živiš: Somewhere in the middle of nowhere :D

Vecina nas je bar jednom u detinjstvu pokusalo da pobegne od kuce ili se bar sakrije i posmatra reakcije porodica.

Bilo je to pre oko 10 godina , mozda i vise . Letovali smo u Grckoj ,tata , mama , mala seka i ja. Kao i svako vece mama nas je obukla i krenuli smo u obilazak i kupovinu . Prvo gde smo svratili bila je jedna velika prodavnica tik uz more ( beton , bez ograde) . Mami se pokvario fen za kosu i morala je da kupi novi. Uvek sam imala smisla za modu i htela sam beli ( morao je da se slaze sa cetkom za kosu a i bio je mali i elegantan ) dok se mami taj nije svideo. Posluzila sam se onim ''ako neces milom onda ces silom'' , zgrabila fen za kosu , istrcala napolje i sela na klupicu. Prodavacica Grkinja i moja mama su dotrcale da ga uzmu , ja sam ga mirno dala i dok su one pricale o ceni , iskrala sam se, nestala u guzvi i sakrila se iza obliznjih rafova sa odecom . Nastala je panika . Moja mama je krenula da place , Grkinja da zove sve radnike da pomognu da me traze , jos nekoliko srpskih porodica se ukljucilo u potragu . Mama se uplasila da nisam upala u vodu ali je ipak krenula da vice da izadjem ako se krijem (posto mi to nije bio prvi put) , meni se srce cepalo al nisam smela , plasila sam se da cu da nadrljam. Sav taj haos je trajao nesto jace od pola sata . Najzad kad su vec krenuli da zovu policiju moja mama je slucajno primetila neke nogice kako vire ispod rafova . Cik pogodite cije su ! Dosla je i uzela me , rasplakala se jos vise i vikala kako ne smem vise to da radim. Ali ni tu nije kraj . Posle minut , dva nakon sto je Grkinju prosao osecaj radosti i nakon sto je vratila radnike na posao dosla je i krenula da se dere na mene pritom pokusavajuci da me udari po guzi . Majka joj je rekla da ne radi to a ona je sva besna odgovorila da treba da me nauci pameti .

Zanimljiva prica,svakome bar nekad dodje da se skloni u stranu i bude sam.Ja sam to obicno radio,(ne dalje od kuce),kod moga Psa.Fino ga pustim da se istrci po dvoristu,i kad ne moze vise na noge da stoji,ja ga dozovem do stepenista i pocnem da mu pricam pricu.Imao sam 6 god. i znao sam da me kuco nece shvatiti,ali kome da kazes da si komsiji izbusio gume,osim njemu Wink .Ali nije bilo slucajeva da bjezim,ako ne nisat drugo onda se zakljucam u sobu i pokrijem po glavi.Jako sam vezan za svoje dajdraze,i kad sam ljut na njih,vise me zulja to sto ce misliti gdje sam,nego sto sam ljut.Svakako,sad sam bar malo zreliji pa znam sta radim Wink .

Ja sam kad sam bila mala imala obicaj da nestanem. Volela sam da se sakrivam i to ne samo kad sam tuzna, ali u tim slucajevima to je bio najcesci razlog . Kad sam porasla najcesce bih bila u svojoj sobi ili sedela iza kuce grleci svog malog psa ( bas kao i tebi , pas mi je bio podrska). Nazalost pre oko 2 meseca on je nestao .

Uhh,moram da ti prizam da si me zamalo rasplakala,jer je moj pas preminuo u junu prosle godine,i taman sam se zacitao,kad ono- najgore.Ali cesto zamisljam svoga psa pored sebe Zagrljaj ,iako nije tu.

nemojmo o tome vise Sad

Wink Ok,al' izgleda da vise niko ne bjezi osim nas dvoje.. Bebee Dol

kad je bezanje ispalo iz mode?

I ja sam jednom imala psa, u ranom detinjstvu. Običnog avlijanera. Volela sam ga kao da je ljudsko biće, stalno sam pričala sa njim. On bi se smestio pored mene (leti bi baba prostrla ćebe za mene na travi, a on bi se uvalio da ga češkam i mazim), gurao me glavom i tražio kontakt ako bih radila nešto drugo, igrala se sa lutkom po imenu Anabela, crtala ili čitala neku slikovnicu. Ubeđena sam da je osećao koliko ga volim. Imao je najlepše pseće oči na svetu - pametne, krotke, pune poverenja.

Moja drugarica sada ima malu kuju, našla ju je na ulici i zaljubila se u nju. Mislim, to je čudno nekom sa strane - mala je, crna, ružnjikava, ali je takva dobrica da prosto moraš da je zavoliš. Ima crne plišane uši i nema rep.

A o prvom bežanju ili sakrivanju od odraslih, radije ne bih. To mi je baš bolna priča.

Ti si imala bas 'luckasto" Bebee Dol djestinstvo Wink

Ja to nisam nikad radio, ali znam da bih svakoga ko bi to uradio pucnuo po guzi Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1335 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 7 sakrivenih i 1282 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, A.R.Chafee.Jr., Apok, Asparagus, Atomski čoban, Bane san, bankulen, bojcistv, Boris90, comi_pfc, cvrle312, darcaud, darkangel, Dimitrise93, Dorcolac, dule10savic, Frunze, galijot, Georgius, gorantrojka, HogarStrashni, Ivan001, kokodakalo, Krvava Devetka, Kubovac, kybonacci, Lubica, LUDI, mackenzie, Metanoja, mile23, Mirage 2000N, Miškić, oldtimer, operniki, Panonsky, Parker, Srki94, Srle993, tmanda323, Tragač, virked, VJ, wolf1, zziko, Žrnov