Ja nisam je*eni pedofil !!!

1

Ja nisam je*eni pedofil !!!

offline
  • Pridružio: 15 Avg 2006
  • Poruke: 2381
  • Gde živiš: Trenutno nigde...

E, pa korisnici (gradjani MC-ja) lupam glavu vec nedelju dana! Kao sto znate i ne znate ja imam 20 god. i zelim da cujem misljenje starijih osoba i kako je Mycity ozbiljan sajt nadam se da ce biti tako. Pazljivo citajte!
Odmah da naglasim poslednju devojku sam imao jos pre 8-9 meseca!
Imam dva druga od po 20 god. sa kojima idem na kurs.Svedjani! Tu smo upoznali i dve svedjanke od po 14 godina. Lin i Jasmin. Obe su lepe i zgodne ali to su deca!
Ovaj moj drug nr.1, jednom dok smo tako sedeli, pitao sam ga sta misli o jednoj svedjanki sto se meni svidja i koja ima 17 god. a on ce meni, pa ona je mlada i daj ne budi je*eni pedofil! S njom ne bi mogao da spavas jer je neiskusna! CEKAJ, ja nisam mislio odmah na krevet!
Drug nr.2, s njim imam nesto bolji drugarski odnos i stalno menja devojke. Svake nedelje ima novu i to ih menja hladnokrvno ali mislim da nikad nije bio s nekom od 16. On kaze da je glupo da je s nekom nepunoletnom uopste, ne samo za krevet!

E sad, tj. danas se nesto desilo! Sedimo mi tako u gimnazijskom kaficu i eto njih dve! Jedna njemu u zagrljaj, a druga ovom. Ja gledam i nemogu da verujem svojim ocima ljudiii. Tako, smeju se i drug nr.1 kaze ovo su moje ’’beach’’ ili kurve kako se to pise! One cute! Ok, razumem da su svedjanke malo malo vise opustenije po tom pitanju ali meni nije jasan drug nr.1 koji je toliko govorio da nije pedofil i predavao mi neke lekcije. Devoke su inace stvarno lepe tu nema govora. Ova L.... je jos lepsa, a cuo sam da joj se svidjam! Decija posla i gluposti!
No, drug nr.2 je danas onako rukom po njenoj zadnjici i ja gledam i jebo te ide mi da uhvatim onu fantu i nabijem mu je u usta...Precutim ja to i nista!
Na drugom odmoru, pauzi ja druga nr.1 pitam sto se tako ponasaju kad mi sam reko da je glupo biti s nekom od 16 a ne od 14. On ce meni –pa mi nismo zajedno!
Imam jos da pisem ali da ne idem u detalje i ovo je dosta za sada ali napisacu neki red sta se desava i da li cu nekog da premlatim…Hvala sto ste bar procitali ovaj tekst i nemogu prosto da Vam opisem koliko sam nervozan zbog toga...
Ama ljudi ne ulazi mi i to nikako u glavi da mi neko drzi predevanje o zakonu, a da ga prvi krsi!

Hvala, pozdrav i sta stvarno mislite o ovome?! Grozno!

Hit-Man :: CEKAJ, ja nisam mislio odmah na krevet! A ovo i Vama kazem, da Bog da me me Bog ubio ili kaznio najgrdje ako sam i pomislio na krevet jer ja nisam ta osoba!
Nema čekaj..
Bog je trenutno zauzet.. preuzimam. U kazan sa njim!!

Razz Mr. Green Laughing

A reci kako je bilo meni koji sam '90 i bio sam sa '93 i svi su mi govorili da sam pedofil??Jbt ona je samo 3 godine mladja od mene,i sama je insistirala na tome,reci ti sada meni?

Brate, Hit-Man. Sledi instikte, i ako ti srce kaze da su one 'deca' (balave, neiskusne, nezrele) sledi to, time se rukovodi.

Ja te, licno podrzavam u tome Wink

Jesu klinke sve naprednije... (you know what I mean, ne samo na jedan način 'naprednije' Embarassed )... ali, bre, u godinama kad već postaješ momak, a ne više dečkić/dečak, nije (meni) OK da se zezaš sa devojčicama...
Ili ćemo ovako - pa, majku mu, 6 godina (kolika je razlika izmedju vas) nije malo, posebno ne kada se radi o dobu adolescencije/puberteta..!

Mislim da si u pravu, Hit-Man. Ali, i da ti odoliš tome (a dobro je što te, kao što si sam rekao, to ne privlači na onaj način), opet su tu one same i njihovo iskrivljeno (detinjasto, možda?) shvatanje takve veze...

Jbt, ja volim decu (decu uopšteno, nisam prokleti pedofil!), iako sam samo godinu dana stariji od tebe, ali mi je često frka da i pokažem ikakvu naklonost ka klincima - upravo zbog toga da, kojim slučajem, neko ne bi ni pomislio da jesam pedofil... (znaš onaj glupavi trend - sve devojke vole klince, a momci [frajeri, jel' te] nekako nemaju tu šta da traže)

'Bem li ga... samo kazah ono to zaista mislim... Wink

Prvo, kao prvo, definicija pedofilije, koju mi je pročitao cimer, a koji studira psihologiju, jeste, da si pedofil ako je devojka mlađa od tebe minimum 5 godina i ako je pritom mlađa od 15 godina. Ne znam zašto ta starostna dob i zašto baš 5 godina razlike, ali tako ide definicija... Pa ti sad vidi! Wink

HitMan ::ja imam 20 god... jednoj svedjanki sto se meni svidja i koja ima 17 god.

Legalno, navali! Wink Very Happy

A šta ja da kažem, koji imam 23 godine, a do pre par dana sam imao devojku od 17 godina??? Eh sad najbolje da gledam na godine! Žensko je, lepa, ima rupa, oće, udri! Nema tu "jao pa ona je još dete, nezrela, iskoristio si je". Yea sure, a ona jadna ko da sam je silovao, opire li se opire... Very Happy Jedva to bre čeka! A i opšte je poznato da se mlađe devojke primaju na starije momcove... Ako mene pitaš i pogotovo ako uzmemo u obzir da je razlika od 3 godine - nema jeda.

A one od 14 godina, daaaj, pa tome se još ni sekundarne polne karakteristike nisu razvile... Ne diraj to. Vataj onu od 17! Wink

Ma daaaaj..
Nije pedofilija ako ti imaš 20 a ona 17. Staršno je kada ti imaš 50 a ona 17. Tad bi trebalo da se zamisliš.. Wink
Za onu od 14 godina bi mi proradio očinski instinkt.. Very Happy

Dva puta razmisli prijatelju,i sa onom sa 17.Nemoj žuriti nego razmisli opet i opet.Jer ako već kreneš,posle nema kajanja.

Preporučio bih ti da se ne petljaš sa klincima,znam da nije velika razlika u godinama,ali ipak nemoj.

HA ha ha ha ha kakva bre crna pedofilija u tim godinama da si se zagledao u devojcicu od 10 godina ja bi te prva kastrirala a ovako mislim sta reci. A gde zivis ti ako si u Svedskoj ta od 17 je verovatno iskusnija od svih vas zajedno.

Hvala na odgovorima! Very Happy Otvoriste mi malo srce!

Magrath :: ta od 17 je verovatno iskusnija od svih vas zajedno.
Za ove od 17-18 god. znam da su sigurno iskusnije od pola Srbije (i mene sa Vama) Razz Uostalom, znate kako je to kod njih!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 565 korisnika na forumu :: 13 registrovanih, 0 sakrivenih i 552 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 9k38, A.R.Chafee.Jr., bojcistv, Brana01, dekan.m, Georgius, Istman, MB120mm, ozzy, ruso, SR-3m, zziko