Koji AV koristite?

1

Koji AV koristite?

offline
  • Brok  Male
  • Moderator foruma
  • Mihajlo Bogdanović
  • Linux driver - fighter - warrior
  • Pridružio: 04 Maj 2005
  • Poruke: 3246

Koji antivirusni program koristite?

Samo da napomenem odmah na početku, nemojte da ubeđujete nekoga da je baš Vaš AV bolji, poenta je u tome samo koji AV program koristite a ne ubeđivanje koji je AV najbolji.

Već jedno izvesno vreme koristim Kaspersky i zadovoljan sam sa njim.

Avast! ... Zanimljivo je to da cim bih ga promenio.. navatao bih neku gamad(uglavnom sitnu..) ... Smile

Hmmm,jel bese postojao ovakav blog?

Kaspesky...
Promenio sam mnogo njih, ali niko ga nije dostojno zamenio...

Κοристим Авирин Антивир.Није баш најсјајније решење с обзиром на број false positives налази,али ме је једном лепо спасао од worma.. И то неке дефиниције старе шест месеци.Чак сам после још пар дана и подизао (С)winjDow$.Наравно,са линукс лајв диском сам извукао све што ми је било потребно кад више нисам могао да стартујем заражени Win.Ипак џабе је џабе :=)

Kaspersky je закон,убедљиво најјача хеуристика и најмањи број false positives,a и када је давао лажне узбуне,лако се могло предпоставити да није ништа озбиљно (јер је фајл месецима на хард диску,па одједном је постао вирус и то само тај фајл).

Kaspersky...pogotovo sad zato sto ne gusi sistem kao ranije...dobro razumem bili slabiji kompovi,al opet napredak se vidi....

kaspersky tačnije kis2009
sve u jednom

KAV, KAV i samo KAV. U međuvremenu sam u trialu isprobavao jedan AV, po isteku sam čak planirao i da ga kupim. Sada znam, samo KAV, a može i KIS.

Avira.. Radi a i ne košta.. Smile

@rapha

Čini mi se da si ti jedan od majstora (Anti Malware Fighter Rank 1 ili 2) u Ambulanti, ako grešim oprosti. Ako nije tajna pošto se u HT logu tačno vidi koji je AV program u pitanju, gledajući statistike javljanja u Ambulantu zbog problema, koji korisnici kog antivirsunog programa su najčešći posetioci zbog malware-a. Ako sam pogrešio (pomešao te sa nekim) izvini još jednom, nije sa namerom.

I ja imam Kasperski,ali me skoro svaki drugi dan obaveštava da postoji opasnost od upada virusa,pa sam se kod kupca raspitala zašto je to tako reče da nebi smelo ali mogu da sama ...Ažuriram,i da otvorim Kad kliknem na njega tamo ima sve na srpskom.Da li se i vama to isto dešava?Ja baš nisam nešto sigurna da sama nešto pokrećem,danas mi je bio sestrić i rekao da ga moram pustiti da sam radi načišćenju znam gde treba to uraditi a to traje skoro sat vremena.I sad pitam dali je sigurno što mi je podešeno da recimo TROJANAC ode u karantin....uh svašta vam napisah,al se ja slabo u sve to razumem.Mom kasperskom ističe rok u februaru,pa se mislim dali da ga kupim ponovo i instaliram ili ne?pozdrav.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1352 korisnika na forumu :: 20 registrovanih, 5 sakrivenih i 1327 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Areal84, Bane san, cifra, Djokislav, FileFinder, Georgius, indja, jackreacher011011, krkalon, ladro, laki_bb, maCvele, Mi lao shu, Milometer, Oscar2, SlaKoj, vlad the impaler, Volkhov-M, W123, zzapNDjuric99