Koliko se energicno smejete ?

1

Koliko se energicno smejete ?

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Kada se od srca smejem, krenu mi suze na oci. Bili su i ekstermni slucajevi kada me od silnog smeha uhvatio grc u dijafragmi Laughing Kada sam gledao Jet Set, u nekoj od scena sam se toliko zacenio da me preseklo nesto u stomaku i nisam mogao da izustim nista sledecih par sekundi. Onda, sa drustvom kad cirkamo pivo, desi se da se toliko smejem da osetim kako mi se pivo vraca iz stomaka prema ustima. Imas osecaj da ces povratiti, a ne mozes da prestanes da se smejes. U cetvrtoj godini srednje skole, napravili smo neko sranje i dosao direktor sa razrednim, a drug u zadnjoj klupi naslonio stolicu na zid a noge savio u kolenima i stopal stavio tamo gde stoji torba. u to vreme je bio besplatan MMS i on u gorenavedenom polozaju se igrao sa mobilnim. I lik ladno prdnu (u polozaju u kojem je bio nema sanse da prigusis zvuk vetrica). Prvo muk u ucionici i svi mislili da je neko zakacio o klupu i nogara napravila specifican zvuk. A taj lik sto je pustio goluba samo se zacrvene i pita sta sta se desilo, a drug sto sedi do njega ni pet ni sest, prodera se: pa prdno si kretenu. Znaci celo odeljenje se smejalo cirka 10 minuta bez prestanka. Cak su i direktor i profesor poceli da se smeju.

m4rk0 ::A taj lik sto je pustio goluba samo se zacrvene i pita sta sta se desilo, a drug sto sedi do njega ni pet ni sest, prodera se: pa prdno si kretenu. Znaci celo odeljenje se smejalo cirka 10 minuta bez prestanka. Cak su i direktor i profesor poceli da se smeju.


Aaahhaaahaa....
Ja bih se odmah ispisao (ne ispišao Very Happy) iz skole LaughingLaughingLaughingLaughing

To sam isto ja jednom uradio.. samo sam ja javno rekao da sam prdno. Cool

Citat:Kada se od srca smejem, krenu mi suze na oci
ti to onako k'o homerovi junaci.... Smile .... a ja imam one 3pove da pochnem da se smejem i jednostavno ne mogu da prestanem... Laughing

e ja se sad ovom prvom postu posteno ismijah! Very Happy Very Happy

Inace, mene kad uhvati napad smijeha to obicno zvuci kao Stripi Very Happy

I meni krenu suze, a kad mi je bas bas smesno skacem, presavijam se, srozam se na pod od smeha Smile Bukvalno me zaboli stomak. Kad jedem nedaju mi da gledam nesto smesno jer ne mogu izdrzati pa se zagrcnem, k`o dete. Smile)) Strassno volim da se smejem Smile))

Vodolija ::I meni krenu suze, a kad mi je bas bas smesno skacem, presavijam se, srozam se na pod od smeha Smile Bukvalno me zaboli stomak. Kad jedem nedaju mi da gledam nesto smesno jer ne mogu izdrzati pa se zagrcnem, k`o dete. Smile)) Strassno volim da se smejem Smile))
Isto ovko je ikod mene, ali je najgore kada me uhvati napad smeha pa se po pola sata ne mogu uozbiljiti, a suze liju.

Mene od silnog smeha zaboli stomak.... tako da mi eventualni nastavk smejanja moze biti bolan i to jako........

Uvek se smejem... i kad je najgore... zato mi je crni humor omiljen Mr. Green
Najludji momenat je bio kad sam se toliko smejala dok sam jela, pa mi je hleb izasao kroz nos, ali doslovno Very Happy

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=4377821

Laughing

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 717 korisnika na forumu :: 5 registrovanih, 0 sakrivenih i 712 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, Bubimir, havoc995, milenko crazy north, Ognjen D.