Korektivna hirurgija duse...

Korektivna hirurgija duse...

offline
  • Pridružio: 16 Apr 2005
  • Poruke: 2908

Takvo je vreme doslo nazalost. Zenski izgled je mnogo bitan u danasnje vreme. Secam se jednom kad sam isao na neki konkurs za neki posao pa mi pricao neki sef slucaj kako neka devojka sto radi kod njih neke stvari odradjuje na osnovu izgleda i onda mi kaze kako je danas dovoljno biti zensko i mnoga su ti vrata otvorena a da ne pricam jos o ubacivanju silikona na neka mesta i neke estetske korekcije.
Zao mi je onih koje to rade mozda zbog posla i slicnih stvari odnosno primorane su to da rade.
Licno sve u zivotu volim prirodno.

Oduvek mi je najvaznija bila ona unutrasnja svetlost osobe, pa tek onda spoljasna lepota.
A unutrasnja svetlost ima i jedan mali otvor u spoljasnost... kljucaonicu, kroz koju mogu da zavirim u unutrasnjost, gledajuci spoljasnost.
A to su oci...
Kroz oci uspem da zavirim u dusu, i na prvi pogled...

Spoljasna lepota je prolazna...
Mogu da nadjem spokojstvo samo u onoj unutrasnjoj toplini njene duse...

A one lepotice, koje su iznutra nakaze, mogu samo da zalim... tu nema popravke ni korekcije Sad to i one same znaju... Sad

Zene se nazalost oslanjaju na spoljni izgled,ne znajuci da rruznoca moze da izlazi i na usta! Vecina tih "lepih" misli da je Tomas Man potpredsednik vlade,a Balzak ministar za sport! To sto one imaju ja mogu da vidim na svakoj trafici u Beogradu!

Pa dobro, nije kozmeticka hirurgija kriva ako nesto ne valja iznutra. Niti je spoljni izgled bas toliko nevazan koliko to obicno tvrdimo. Skloni smo da sudimo o ljudima po tome kako oni deluju, a ne kakvi oni zaista jesu, a tu izgled ima izuzetno vaznu ulogu--za odgonetanje onog dubljeg obicno nemamo ni vremena ni volje. Ta ko jos sedi i meditira satima o drugoj osobi? Mozemo samo zamisliti kakav je onda pakao ziveti sa telesnim deformitetom. Kozmeticka hirurgija nije uvek samo hirovito 'ulepsavanje', to moze biti i 'obezruznjivanje' sto nekog moze postedeti grdnih muka zivotnih. Nije istina ni da unutrasnji kvaliteti mogu da nadoknade sta ne stima spolja. Ruzan i neproporcijalan nos na primer moze da privlaci isuvise paznje sa inace lepog lica. Tom licu nije dato da zasija svojom pravom lepotom samo zbog jednog detalja--i TO nikakav unutrasnji kvalitet ne moze da popravi. Nemojmo stoga omalovazavati spoljni izgled jer ako smo zaista iskreni priznacemo da nam je svima vazan. Naravno, spoljasnja lepota nije neki tamo prosti stereotip oblika, vec igra svetlosti kojom se nasladjuje oko. Svako ko je unutra lep, lep je i spolja--tu spora nema--no tu spoljnu lepotu cesto sakrivaju neke manje ili vece neproporcionalnosti--i tu je uloga estetske hirurgije jos kako uzvisena.

Podrzavam unutrasnju lepotu.Moze covek(ili zena)da uradi na sebi sta hoce,ali obrazovanje i kulturu ne mogu da nadograde skalperom.

Dakle ljudi (a i vi zene) manite se bre skalpeRa!!!

Zivela kultura! Zivelo obrazovanje!

Smile Smile Smile

I muskarci ne zaostaju. Pogotovo bilderi. Krljaju AAS koji mogu izazvati hormonalne poremecaje, infarkt, degradaciju fizickog izgleda itd. Extremni slucajevi se pune synothl-om da bi im narasli misici, znajuci da ce biti nakaze Mad - al njima je bitno da imaju biceps preko 50 cm u obimu Bebee Dol

Hmmm ...

Sve ima svoje prednosti i mane, pa tako i plasticna hirurgija. Bez obzira da li je neko uradio ili ne, spoljasnji izgled se mjenja, unutrasnji ne bi trebao. Osim ako taj neko nije toliko narcisoidan, da bi "halalio" svoju dusu za spoljasnji izgled. A ako bi i pristao na takav dogovor, onda i nema duse, ili je nije ni imao. Nekome je vanjski izgled bitan. Uostalom, to i jeste sto prvo vidimo. Nekome je posao da izgleda lijepo. Neko samo zeli da izgleda lijepo. Neko je sretan kakav god da je. Mislim da je dobro sto imamo izbor estetske hirurgije, a s' druge strane samo kad pomislim da se isto tako jedan terorista moze preobliciti da ne lici na sebe, i da mi se doseli u komsiluk - panika!

Jasmina ::I na posletku, kako uopste reci za neku devojku/zenu da je lepa? Na osnovu cega?

Ima jednostavna definicija o ljepoti:

"Beauty is the qualities that give pleasure to the senses."

Dalje da objasnjavam ne mogu, nije u redu. smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 542 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 1 sakriven i 533 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, Boris90, Dorcolac, goxin, Parker, ruma, sasa76, Shilok