Moj Prvi mix

Moj Prvi mix

offline
  • Pridružio: 14 Feb 2008
  • Poruke: 12391

ZZ Narod Smile Sta ima Smile Evo da vam predstavim jednu stvar koja se stvorila iz dosade. Interesuje me misljenje. Meni se svidja, ortacima se svidja da cujem vas. U pitanju je Mix pesma .wav format. Pa poslusajte i obavezno komentari.
Onaj glas srki94 je zbog nekakve zastite Smile.

Informacije o fajlu
:

Velicina : ~2mb (10 Cela)

Tip fajla : 7zip

Fajl preuzmite ovde : http://www.sendspace.com/file/p821ap

Drz' se ti programiranja Wink to ti bolje ide ...

Hehe Very Happy Smile Ja sam zadovoljan mix-om Smile Mladja populacija voli ta #$@$a ja ne Smile. Ali mi se svidja ritam Smile

Samo da se razumemo slusate snimak kao da ne postoji onaj glas srki94 kao sto sam rekao to je zbog zastite ...

Ti trebas biti svoj najveci kriticar i uvek moras pronalaziti mane i nedostatke i sta je moglo bolje da se odradi, nikad se nemoj zadovoljavati onim ucinjenim jer samo tako mozes da napredujes. Nemoj da ti ovo bude i poslednje sto si uradio Wink
Ja recimo neke stvari sto sam radio i ako mogu reci da su solidno ispale uvek kazem da nisu lose jer sve sto vise gledam vidim da sam neke stvari mogao mnogo bolje odraditi, to drugi ne vide, ne osete jer nisu u tom fazonu i to sto oni vide njima je dobro.
Samo cepaj pa okaci jos nesto sto uradis Wink

Utisci su mi pomesani.

Nekako mi je u ovih 54 sekunde izmenjeno previse melodija. Mada, ovde sam nazirao par interesantnih motiva. Ritam je ok, ali samo sredi melodiju.

Trebalo bi naglasiti da je ovo techno house stvar.

To kome ce se ovo svideti iskljucivo zavisi od toga kakvu muziku slusa.

Uvek moze bolje !

Naravno da zavisi. To je bila proba. Evo jos jednog Smile I drago mi je jer za ovaj imam planove. Drugarica koja je u tom fazonu je rekla da ne bi bilo lose da ide isti ritam i odnednom prelaz na extra tehno.
I to radim sada. Ide melodija i na kraju je onaj efekat zove se HumanAnimal. Onda posle toga krece extra tehno. Ali ozbiljno extra.
Znam za prvi da je previse melodija - menja se. Smile Ja to nisam cuo dok nisam poslusao pazlljivo Very Happy Ali rekli su mi i ortaci.
Evo ovog ovo je samo tehno. A prvi bi trebalo da bude House. Smile

Link : http://www.sendspace.com/file/5bh4qc

Samo da kazem xD.
Ja ne znam koliko imam talenta Smile
Kada bih sve sabrao bilo bi mnoogo. I to me dosta zbunjuje u zivotu ali nazalost moracu da se opredelim za jedno, i vec jesam.
Mislim da bi ova muzika bila dobra na nekoj zurci ... ono Dj i to. Mada sta znam Smile

Cisto da spomenem, radim u software-u iz 1999 godine Smile Heh.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 890 korisnika na forumu :: 17 registrovanih, 2 sakrivenih i 871 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, _Sale, A.R.Chafee.Jr., bobomicek, Bubimir, dekan.m, Dimitrise93, DragoslavS, Lazarus, Milos82, Mixelotti, mnn2, mrav pesadinac, paja69, vathra, yrraf, zziko