Molim te

Molim te

offline
  • Željko Jevtić
  • Pridružio: 24 Dec 2009
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

Na početku te molim, pročitaj ove redove jer ko zna-možda imam neku pametnu reč da kažem...

Molim te, nauči da je osmeh jedina parola mržnje koju svi pogrešno kapiraju.

Molim te, nauči da vreme u kome si se rodio ne može biti podjednako loše kao ono u kome si odrastao. Prvo se raspitaj o tome pa onda okrivi taj period i ljude koje nisi ni poznavao.

Molim te, ne nazivaj muzikom ono kreštanje koje ti slušaš nastalo usled kopmromisa mikrofona kineske proizvodnje i lika bez talenta. Muzika je nekada bila umetnost. Zbog takvih kao ti - danas je svako umetnik.

Molim te, nauči da hodaš pre nego što počneš da se žališ kako si pao zbog drugih. Da si znao da hodaš pravilno i lagano nikada ne bi pao!

Molim te, nauči da se moliš Bogu pa traži da se on moli tebi.

Molim te, nauči da ne možeš pljuvati po nekome ko je iznad tebe jer sve što ispljuneš vratiće se tebi.

Molim te nemoj da budeš žena sa 15 godina, imaš ceo zivot za to. Budi dete, budi ponosna na svoje postupke, reakcije i najvažnije nauči da uživaš u tom predivnom buntu koji se ne vraća. Samo sada je ceo svet tvoj.

Molim te, nauči da budeš drugačija i svoja pa onda reci kako se gadiš "klinkama". Zapamti, čak si i ti morala da budeš jednom dete. Ako ti ne budeš njihov put kao starija, neke druge će biti njihove stranputice.

Molim te, nauči da menjaš sebe pa tek probaj da promeniš mene.
I za kraj te iskreno molim, kreni putem preko trnja do zvezda pa onda sudi o nečijim postupcima.
Narav niko ne menja, ali zato dela biramo sami.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 872 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 4 sakrivenih i 825 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ajo baba, antonije64, benne, Boris BM, cavatina, dane007, Dannyboy, darionis, FOX, Georgius, ILGromovnik, ivan1973, Ivica1102, JOntra, Karla, kihot, kolle.the.kid, Krvava Devetka, kybonacci, laurusri, Leonov, Lieutenant, mikrimaus, milenko crazy north, milutin134, Mixelotti, Mlav, mocnijogurt, naki011, nebojsag, nemkea71, nenad81, ozzy, pein, RJ, rodoljub, Romibrat, royst33, Sirius, slonic_tonic, Srle993, uruk, W123