Neki novi klinci

Neki novi klinci

offline
  • Pridružio: 28 Apr 2005
  • Poruke: 3686
  • Gde živiš: The Circle

Kroz maglu treperi devet sveća na torti
tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca.
U maju jos uvek zriju komšijske bašte,
al' trešnje i zelene kajsije sad kradu druga deca.


Tako je bilo nekada, a danas:

Pokrenuta istraga zbog (film-za-odrasle)-o snimka u osnovnoj školi

Citat:
Policija u Kuršumliji pokrenula je danas istragu zbog video klipa (film-za-odrasle)-o sadržine, u kome učestvuju trojica učenika i učenica jedne osnovne škole u tom gradu, saznaje nezvanično Beta.

U Kuršumliji već nekoliko dana, preko mobilnih telefona, kruži video snimak seksualnog odnosa trojice učenika osmog razreda i učenice sedmog razreda osnovne škole. Snimak je napravljen digitalnim foto aparatom, a svako od učesnika je potpisan imenom ili nadimkom.
U osnovnoj školi koju učenici sa snimka pohađaju agenciji Beta rečeno je da se zna za video klip i da taj snimak nije nastao u školi. Kako Beta nezvanično saznaje, policija je pokrenula istragu kojom bi trebalo da se utvrdi kako je nastao snimak neprimerene sadržine i da li postoje elementi za pokretanje krivičnog postupka.


http://www.blic.rs/hronika.php?id=39354

mozda se to desavalo i pre 50 -100 godina? ko to zna? onda nije bilo moderne tehnike da se to ovekoveci. cinjenica je da danasnje generacije ranije polno sazrevaju. ranije se "deca" od 15 -16 god zenila i udavala.

Dopuna: 25 Apr 2008 2:44

hocu reci, roditelji su ih zenili i udavali.

???
Da li su se devojcice u sedmom osnovne pre 50-100 god 'igrale' sa TROJICOM odjednom?! To je kljuc price, vise se niko ne cudi sto se to desava u sedmom osnovne, ali sa JEDNIM deckom, iz ljubavi jelte. Ovo je neka cudna ljubav, heftanje sa trojicom pa jos i snimanje Smile))

Sta ce ta mala da radi sa 17-18 god, verovatno ce imati staz kao da je bila u armiji Smile

pricali su mi stariji ljudi, njihove momacke avanture od pre 50 god. bilo je slicnih stvari i onda. danasnja deca, pod utiscima medija su mnogo mastovitija.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 518 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 0 sakrivenih i 510 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ALBION101, havoc995, kikisp, Krusarac, mackenzie, Mixelotti, Shilok, zlaya011