Pedigree Hrana za pse

1

Pedigree Hrana za pse

offline
  • Pridružio: 08 Jun 2007
  • Poruke: 171
  • Gde živiš: Beograd

Sta mislite o njoj,posto sam cuo neka negativna misljenja.
Uzimam za stence hranu

Sta si cuo?

Pa prica se,sto po radnjama,sto veterinari....Navodno da nevalja da ima neke supstance

Very Happy

Ta hrana svojim kvalitetom ne zaslužuje svoj rejting.

Proveo sam par godina u kinološkoj organizaciji družeći se sa profesionalima cele bivše jugoslavije i par evropskih zemalja i Kanade, na izložbama sam sretao ljude iz celog sveta (dobro ne baš iz Afrike i Azije). Gotovo svi se slažu da pedigree nije dobra hrana.

To sam primetio i na svom psu.
Kupio sam vreću pedigreea i pas je počeo da gubi dlaku, dlaka je izgubila sjaj, i što je najvažnije i po čemu profesionalci često gledaju je stolica kod psa. Postala je skoro žuta i smrdilo je, čini mi se, i na 100 metara. Uz to pas je često imao i proliv.

Moja preporuka je Purina Pro Plan, a čuo sam i dobre preporuke za Eukanuba.

Ova druga jeste malo skuplja.

Ljudi, potpuno ste me sludeli. Ja kupujem svom psu pedigree uz preporuku veterinara da je to najbolje.
E Balkanac, da znas da sam primetila da i moj pas vise nema onako lepu sjajnu dlaku..?
U svakom slucaju cu pokusati sa drugom.

Probaj ponuditi psu jaje, to im valjda dobrinosi boljem sjaju.

Sta mislite o cafornatu

Moji psi NIKADA nisu hteli da jedu pedigree niti onu mislim da se zove CHUPI ili CHUPA ili tako nekako. Hranim ih iskljucivo EKOPET hranom jer bukvalno podivljaju kada osete njen miris. I to im dajem junior iako su vec odrasli psi.

Moram Vam jos skrenuti paznju na nekakve kobasice koje s vremena na vreme imaju da se kupe po tim nekim radnjama. Radnja gde ja kupujem hranu na dzakove cesto ima u ponudi te neke kobasice koje sami prave.... Jedne subote popodne sam usao u dvoriste gde je radnja i video u raniji celo prase koje je bilo spremno da se kuva pa melje. Prase, u stvari krmaca od nekih 100 do 150 kilograma je bila takve ljubicaste boje da je meni odmah pripala muka, zadrzao sam dah i odmah istrcao napolje. Ko zna kako je to smrdelo.
Dakle PAZITE DOBRO sta kupujete Vasim drugarima.

Bojan ::Probaj ponuditi psu jaje, to im valjda dobrinosi boljem sjaju.


Daj mu samo žumance.

Ne sećam se sad iz kog se razloga izbacuje belance, ali ga izbaci.

Inače psu izbegavajte davati krompir, pasulj, grašak, buraniju i sve što ima puno celuloze. Probavni sistem kod pasa teško prerađuje celulozu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 987 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 10 sakrivenih i 939 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, _Sale, babaroga, bojank, bokisha253, danilopu, doktor1964, DonRumataEstorski, drimer, Duh sa sekirom, dule10savic, elenemste, Excalibur13, FOX, galijot, Georgius, goxin, Ivica1102, Kubovac, Luka Blažević, Lutvo_Redzepagic, Magistar78, mercedesamg, Motocar, nemkea71, nextyamb, pacika, pein, procesor, royst33, sevenino, slonic_tonic, Steeeefan, trajkoni018, vlada035, Yugol33, YugoSlav, zdrebac