Pokazujemo li svoja osećanja ljudima do koijh nam je stalo?

Pokazujemo li svoja osećanja ljudima do koijh nam je stalo?

offline
  • Pridružio: 20 Feb 2013
  • Poruke: 1

Zamoliću vas da vi budete taxista u ovom tekstu, da na kratko zamenimo uloge jer će meni biti lakše...
hvala vam.
Ovo je lična priča.
Voleo bi da sam je čuo u taxiju od stranke, bilo bi mi lakše ali je život želeo da odigram svoju ulogu sa svim bolom i tugom koja je usledila ostavivši mi prostora za lepa sećanja, uspomene koje nikada neće izbledeti.
Neće ovo biti žalopojka ili negativna priča...naprotiv, posvetiću redak osobi koja me i danas, skoro 3 meseca nakon što više nisam dete, inspiriše svojim osmehom.
Kad god mi suza krene niz obraz, setim se osmeha koji me opominje i govori:
Tebi je teško?
A šta misliš kako je meni bilo?
Ostala sam bez supruga i otkrili mi tumor a ja se smejem?
I ceo život sam posmatrao taj osmeh iza kojeg su se krili mnogi problemi ali je vera u bolju sutrašnjicu bila jača. Pozitivan stav je koristila kao mač kojim je sekla svaku brigu a osmeh kao štit od svakog problema tj udarca koji bi joj život zadao a bilo ih je. Što je život više udarao ona je bila jača i više sebe davala drugima.
Prihavtila je svoju sudbinu sa osmehom i odlučila da iskoristi vreme koje joj je preostalo na najbolji mogući način, da ne opterećuje druge već da nas bodri i kritikuje kada smo se savili pod udarcima koji pljušte i zbog nje sam morao biti jak i hrabar a ustvari sam slab.
A danas ostaju sećanja na taj magični osmeh koji je plenio dobrotom i ljubavlju tj ja sam ga prigrlio i ne ispuštam ga, satkao sam ga u svoj život, način življenja i nesebično ga delim jer to je i ona radila i meni ostavila u nasleđe.
No, svaki gubitak je strašan i bolan a verujem da je na nama da za života, sada, dok smo il dok su naši najdraži tu, kraj nas,kažemo svaki dan : Volim te!
Zahvaljujući Megi o Farel i knjizi koju je napisala:'' Kada si otišao '', ja ne žalim za onim što je trebalo kazati i uraditi jer sve sam kazao i uradio dok je bila uz mene...svaki dan sam ponavljao:
'' Znaš li ti da tebe tvoj sin voli?''
A vi?
Govorite li to osobama do kojih vam je stalo?
Eto, bili ste na kratko taxista a ja stranka i hvala vam na ovoj prijatnoj vožnji.
Više na sledećoj adresi
taxinovisad.blogspot.com/

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1132 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 10 sakrivenih i 1081 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Bobrock1, BORUTUS, Brana01, CikaKURE, dankisha, dijica, Dimitrije Paunovic, DPera, dragoljub11987, Georgius, herrDule, ILGromovnik, Karla, kuntalo, ladro, Leonov, lord sir giga, Lošmi, Magistar78, mercedesamg, milenko crazy north, milutin134, oldtimer, Parker, royst33, sabros, Smajser, srbijaiznadsvega, Srle993, ss10, Steeeefan, stegonosa, Sumadija34, vathra, vlad the impaler, vladulns, voja64, Volkhov-M, YugoSlav, Zandar, zzapNDjuric99